Jag duschar holistiskt.

Den här okända godingen testade jag igår kväll när jag duschade på rekordtiden 8 sekunder (tror jag, klockade aldrig men va fasen).

Kneipp Body wash Pure bliss i doften Red poppy & hemp, 55 kr HÄR, var en otippad humörhöjare! För det första är den superskön att tvåla in med krämig konsistens och den doftar gott utan att vara för blommig eller intensiv. Ogillar när duschprodukter går bananas med doftnoter, när det sticker i näsan när man äntligen ska få somna in på kudden. Det får INTE vara en anledning till att jag inte kan sova, det finns det redan tiotalet annat av så att säga.

Osexig tub… Och namnet känns inte heller så upphetsande. Men man kan inte få allt. Gelén ska motverka stress och vara lugnande. Även om det inte blir en magisk uppväckelse under duschsessionen så är det ju ändå bra om produkten man använder har som mål att inge dessa härliga moment i vår vardag.  Den är tvålfri och återfuktande och här kommer ett av det allra bästa: Jag behövde inte smörja in mig efteråt. Älskar när det händer! Ett mindre moment i allt- tjoho. Kneipp är från början ett företag som baserades på grundarens studier inom naturläkemedel. Tänket är holistiskt. Bra för en person som jag när jag tänker efter.

Nu ska jag ta hand om Vince. Kan vara en öroninflammation som tagit plats. I pray not. Hugo är hemma med småhosta för säkerhetsskull. Kanske inte det mest harmoniska geniala draget i min livstid. Men ändå.

 

 

LOADING..