Fuska fram en längre och fylligare tofs!

Sitter i skrivande stund intill Vince som trycker i sig en hönökaka, köttbullar värmda i micron och ärtor. Husmor in i benmärgen, om jag får säga det själv.

”Vi” har antagligen visualiserat oss ett barn med aptit på världen blott 10 månader ung. I skafferiet står nämligen för närvarande Thaigryta (ganska stark, har smakat själv), Mexikansk gryta (men alltså…) och Amerikansk BBQ. Det är alltså min man som har handlat, tycker att barnen ska testa nya smaker. High five på den. Har nu slängt två hela burkar mat efter fräs och spott och ett par Goldie Hawn i ”Flickan som xxx”-filmerna- utbrott. Och rafsat i frysfacken efter ngt att mätta den lilla hungriga jaguaren med. Slutet gott allting gott. Leif Mannerström- tror du har ännu en anhängare av dina brunsåser och potatisar här.

Mer om skönhet istället. Idag kommer ett tips på hur du kan få till en vardags-slapp tofs till en mer fyllig och även längre variant! Skönt när man utrotar slappa delar av utseendet känner jag spontant?

Here it goes!

1) Utsläppt hår. Borsta igenom.

2) Sätt upp överhåret i en tofs. I en sådan där fritidsgårds-frilla du vet? Hoppas inte någon tar illa vid sig, jag hade sådan här frisyr varje dag från årskurs 3 till 6.

3) Sätt upp det nedre håret i en tofs.

4) Släpp ner- och tadaaaa: Längre och snäppet fylligare hästsvans än vad man hade innan!

Detta tog mig cirka 5 minuter.

Och då får du tänka på att jag skulle rigga mobilen mot mikron och sedan ställa mig halvt hukandes på en köksstol för att få till en någorlunda ok vinkel. Så 2-3 minuter IRL kanske?

Här kommer ett tillägg efter att ha läst kommentarer om hur det ser ut från sidan:

Det syns alltså inte något speciellt. Man kan även locka håret innan så blir det mer bus i längderna och lite ”liv”. Vilket mitt hår saknar as we speak.

 

Fredag idag har jag hört på stan.

Kanske ska man skojas loss med lite chips och en film ikväll?! *Applåderar hysteriskt.

Bara jag kommer i säng innan 22.00. Den orimliga tiden Kl 04.30 är nu en stående start på dagen, verkar det som.

Järnspikar, som man kan säga om man inte vill vara ful i mun.

 

 

 

 1. Kittyk skriver:

  Åååå nej, kallar du det fritidsgårdsfrillan???! Jag som nyss har börjat med den….! Och då är jag 30+ med två kids och välartat jobb, uuuhm yeah. Blir till att sluta med den bums!

  1. Lyssna inte på mig ; ) Det är bara för att jag själv hade håret så dygnet runt. Betyder inte att det är fel ha håret så nu, såklart! Men man kan ju pimpla tofsen med ngt lite coolare i så fall, tänker spänne i skinn eller ngt annat som lyfter det lite?

 2. Gillar verkligen din blogg! Fnös lite lätt över ännu en skönhetsblogg måste jag säga. Men ack så fel jag hade. Rolig, intressant och igenkännande.

  1. Tack snälla du! Vad kul att höra!

 3. Så glad att jag hittat din härliga blogg!

  1. Så glad höra det och att du läser! ; )

 4. Tack för alla skratt o igenkänning vad gäller maten! Malte brukar bulla upp med småtomater och en skiva Lingongrova, delad i två. Annars går den inte att äta, tydligen. /S

 5. Undrar också om man inte ser lite knäpp ut från sidan? Måste nog testa ;).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..