Just wipe it off, girlfriend!

Alltså, ursäkta rubriken. Kunde inte låta bli. Tyckte att det lät så amerikanskt film:igt att jag var tvungen. Faktum är att jag just ska tipsa om en grymt bra och effektiv rengöringsrutin, en wipe it off-variant.

Ponera att du nattat barnen. Ni läste sagan om de sju små förbannade dvärgarna 6,3 gånger innan både du och slutligen småfolket svimmande av. Svisch- 2,5 timmar senare. Du vaknar med ett ryck av dregel i mungipan och en hand som far ut i ditt ansikte. Mascaran har smulat sig och ligger som en jämn grå hinna under ögonen och basen är… ja, lite varstans inräknat kudden. Hur peppad är du på att tvätta dig med rengöring, ansiktsvatten och smörja in dig med ett serum denna sekund? Thought so.

Min räddare för kvällar som dessa, eller om jag bara inte har tid eftersom Vincent äter på lego-batman eller ställt sig vid soffbordet och drar i tulpanvasen, är rengöringswipes. Just nu är de här en favorit!

Inte helt otippat om du någon gång använt en wipe. Om inte till ansiktet så till blöjbyten..? Garnier Micellar clearing wipes skiljer sig något från de ”vanliga” dock. De har nämligen en så kallad micellar teknologi. Micellar water är ett slags vatten som drar till sig smuts och makeup, som en magnet ungefär. Oftast används det på en bomullspad som man sedan drar med över ansiktet. Det här är alltså en wipe färdigvattnad med micellar water. Du sveper med den över ansiktet, ögon och läppar och får bort alla spår av dagen. Och mascaran går bort, dock med lite ansträngning om den är extra vattenfast eller liknande. Då kan en extra remover behövas. Du behöver inte skölja av ansiktet efteråt. Hur bra när man bara vill domna av i sängen igen?!

Tror minsann att det får bli en sådan vaskning idag. Har haft inte mindre än 3 barn och 1 bebis här efter förskolan. Hatten av för dagmammor.

  1. Hahahah, exakt det scenariot utspelar sig allt för ofta hemma hos oss. Att tvätta ansiktet för min del har hamnat långt ner på listan av prioriteringar på kvällen. Ska testa whipes, tack!

  2. Benthe skriver:

    Har också gått över till wipes. Jag hittade ingen annan rengöring som jag gillade. Dock köper jag alltid mina wipes med återförslutningslock. Jag tycker att wipesen torkar ut för mycket annars. Tack för många bra tips. Kan man få önska ett inlägg om puder….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..