Metallarbete idag

Glad påsk i stugan!

Här har det letats och hittats påskägg med ett jämnt flöde hela dagen. Jag har bunkrat upp mig för cirka 1 år framåt på föda och var vid 17.30 tiden inne i en form av sockerdvala som nästan kändes som ett festrus från back in the days- party! Man får leva på det lille.

Hoppas ni haft en bra påskafton/morgon/dag och att barnen inte blivit alltför monstrig:a av sockerrus. Jag låter det vara osagt från min sida.

Satsade dagen till ära på en krämskugga jag pillat nyfiket på ett tag: YSL full metal shadow (återkommer om pris) i en skön lilaljusgråsilver-nyans (exakt) som under hylsan heter det enkla ”3” men som säkerligen har ett längre namn än så. har Vincent på upptåg vid fötterna så just nu kan jag inte komma åt pressmaterialet. Hojta i kommentaren om du vill veta så kollar jag upp asap.

Det är alltså hylsan till höger. Övriga produkter jag smackat på det tarvliga fejset är Sephora Trip to haiti i färgen Medium och Oriflame The One 5 in 1 colour stylist lipstick i färgen Showcase pink, 129 kr.Läppstiftet är hur mjukt och behagligt som helst- du vet när man inte ens tänker på att man har ett lager färg på läpparna och råkar pussa på barnen och sedan bara ”PANIK! DE BLÖÖÖÖÖÖÖDER!”. Och sedan skäms man lite medan man tar lite saliv på ett finger och raskt gnuggar på deras panna/kind/haka. Eller, ni brukar inte göra så säger ni? Ok. Inte jag heller då.

Bronspudret är enkelt att använda och har inte så mycket skimmer eller tweenie-glitter i sig och det är ju bra. Ger fin skulptering om man gillar det! Och ögonskuggan var exakt så enkel att använda som jag misstänkte! Känns lite vattnig till en början men är enkel att bara smeta ut över ögomlocket med ett lätt långfinger. Alltså- dutta med applikation på ögomlocket, smeta ut och upprepa om du vill ha starkare metallisk effekt. Easy peacy!

Glad påsk era hjältinnor! Nu ska jag natta kycklingarna. Känns som en hönsgård här nu, he he. Nä, lägg ägg vad trist. Måste sluta innan (…) jag går för långt.

 

 

 

 

 

  1. Himla fint! Allt måste inhandlas bums. Vad är det för solpuder? Hittar inte infon i inlägget, men jag har inte fått sova en hel natt på 3,5 år så jag är lite mosig. Säkert därför jag ställer denna korkade fråga. Tack på förhand!

    1. Hej Julianna! Ha ha- I hear you sister! ; ) Solpudret är från Sephora och heter Trip to Haiti. Ha det fint och sov gott…

  2. Mickis skriver:

    Gud vilken snygg make! Jag har inte ens barn och kan inte se så snygg och fräsch ut, utan smink 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..