Premiär: VÄRLDENS mest proffsiga skönhets tutorial!

Gokväll gokväll!

Ibland fattar jag inte hur jag själv funkar. Antagligen sådär halvbra eftersom min hjärna får ta igen sig ungefär 3 timmar per dygn. Uppstigningarna har förflyttats till… damda daaaaa 03.15. Livet ler.

Well- jag har i alla fall producerat en tutorial. Hur kul?! Dock med bristande ljus, teknik och eh, ja, tid. Engagemang finns det dock gott om. Iklädd mjukisar och med Vincent vid fötterna samt i halvtaskig belysning slog jag till och tyckte att det var ett ypperligt tillfälle att styra upp detta. Kommentera gärna med tankar. Uruselt? I så fall får jag lägga ner mina ambitioner. Ok? let me know- så ska jag försöka göra fler videos med mindre panik inför nattning och märkliga vinklar och mer flärd (yeh, right).

 1. Sara skriver:

  Åh vad underbart med rörligt material! Superkul!! Och härligt att det är precis så som våran verklighet ser ut. Mer sånt!! Ha en skön kväll!

 2. Emma skriver:

  Hallå,

  Toppenbra med en video! Jag önskar fler videos och gärna en med tips på snabb och fräsch vardagsmakeup. Typ solpuder, rouge och mascara. Vore lovely!

 3. Ida skriver:

  Jättebra med rörligt material! Är SÅ glaf att jag hittat din blogg. Ett tips är att filma med mobilen liggandes nästa gång så får vi se ditt ansikte fylla ut hela skärmen. Toppbetyg annars

 4. Jättebra och som du säger lättare att få se ibland än bara stillbilder! Ser gärna mer, gör inget om barnen är med, det är en del av charmen 🙂 Ljuset hade kunnat vara bättre, men gick bra att se ändå. Gillar verkligen dig och ett stort plus är att jag skrattar varje gång jag läser dina inlägg! Keep up the good work!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..