Jessica Rabbit som tvåbarnsmorsa

Hej och hå på er!

Tack för feedback om youtube-klippet i föregående inlägg. Och för fina mail och pepp! Ni är såååå gulliga och jag blir så glad av att höra att en del får lite inspiration till en lite mer kul:ig vardag i småbarnsträsket! Kram på er!

Blir en kortis idag (visst, tänker du eftersom jag aldrig har eller kommer att kunna fatta mig kort). Vi försöker:

Idag testade jag L´Oréal False lash Superstar mascara. 

Det är typen som består av två olika moment: Nr 1 Volymgivande primer och Nr 2 En slags push-up mascara som ger färg.

Älskar faktiskt allt som har push-up effekt sedan kidsen kom. Kan absolut inte bli annat än bättre med ”tryck upp”-resultat enligt mig.

Så. Vad tyckte jag? Jomen. Har faktiskt dragit mig för att testa den just för att det ska borstas på dubbelt så många gånger än med en vanlig mascara. Tar för mycket tid i anspråk enligt mig. Men! Om jag ska på fest (händer ibland, även om jag också tycker det låter HELT befängt) så är det absolut en kandidat för lite vavavoom-frallor.

Jag fick ändå till det någorlunda bra. Vet däremot inte om det är bäst att liksom hetsmåla med mascaran efter primern eller om man ska vänta ett tag så att den hinner torka innan man toppar med själva pigmentet. Körde på det förstnämnda då 98 % av hushållet INTE gillade att jag skulle fåfänga mig på morgonkvisten.

Vet inte om det syns men de blev liksom lite snyggt fatale-liga i ytterkant. Lite som Jessica Rabbit, fastän som en tvåbarnsmamma med gröt på linnet.

Ikväll ska vi ha lite drink hemma. Jag har slutat hetsa mig över den uteblivna nattsömnen (nästan) och känner att livet måste fortgå. JAG VÄGRAR BLI ÖVERMANÖVRERAD AV EN 10,5 MÅNADERS!!!!

Eat that, Vince.

 1. Anna B skriver:

  Jag ska gifta mig om en dryg månad och ska göra min makeup själv. Skulle därför behöva lite tips på outstanding make. Funderar tex på lösögonfransar men har aldrig gjort det förut. Har du tips på några som är bra?

  1. Grattis vad kul! Först vill jag tipsa om mitt och Hannas podavsnitt temat Bröllop!
   Det heter Bröllopsbonanza och finns här: https://itunes.apple.com/se/podcast/snygg-helt-enkelt/id816489008?mt=2 I det tipsar vi om hur man kan planera smart och effektivt och resultatgivande kring hår, hud och makeup. Missa inte! Mitt personliga tips och tycke är att man inte ska testa nya prylar inför bröllopsdagen. Såvida du inte testar någon månad innan och sedan övar på t ex lösfransar såklart. Om man vill ha längre fransar hade jag gått till ett proffs och fått dem förlängda istället. Men annars kan du kolla in tex Sweed lashes i varianten Nar: http://www.kicks.se/sweed-lashes-b896

   Lycka till!

 2. JAA!! du är så himla bra!!! Tack för tipsen, jag har inte tid eller råd att testa mig fram i smink djungeln. Handlar på nätet från kammaren. Du är en stor inspiration!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..