Bodylotion som spray

Den nybyggda balkongen är en ny favorit här hemma. Har börjat rulla ut vagnen och Vince i den och han sover så mycket bättre där än i sitt rum, som råkar vara granne med Hugos aka Spindelmannens X-force Hulken Mega batman-världen. Mindre rofyllt, alltså. Så nu är det någon timme med lugn, i  alla fall med Hugo road av diverse serier eller Lego.

Vill tipsa om en mjukgörare för kroppen som är enkelt och snabb att använda. Låter ju helt sjukt för den som inte har problemet, men att smörja in sig med en kräm från topp till tå samtidigt som man har en snorig, tjutande och efter uppmärksamhetsknarkande bebis på sin fot är allt annat än smidigt.

Vaseline Essential healing intensive care spray moisturiser, 49,90 (men hallå- VEM sätter 90 öre på ett pris numera?!) 50 kr, är en av de nya i Vaseline-familjen.

Du sprejar, som du kanske förstår av namnet, på krämen och smörjer sedan in den lite snabbt med handen. Den känns skön och huden blev mjuk på en gång, men kladdar inte och jeans var för en gångs skull inte panikångest-framkallande även om det bara gick någon minut mellan de två göra i ordning sig-momenten.

Den innehåller bl a glycerin och droppar av Klöver Vaseline och doftar bara lite lagom mjukt utan att irritera några sinnen. Den kommer även i en annan variant, Cocoa radiant spray lotion, och har då en kakaosöt lukt. Inget direkt fan av sådana noter i kroppskrämer men för en del kanske det är härligt.

Dags att göra allt jag vill under tiden V sussar= vila (…), dricka kaffe (krockar med det förstnämnda dock), jobba, kissa, fila naglarna. Om jag har tur lyckas jag med två av sakerna. Antagligen att kissa och att jobba.

 

 

 1. Emma skriver:

  Hej, jag undrar bara vart man kan köpa denna underbara produkt? 🙂

  1. Å sorry- lanseras vecka 20 i dagvaruhandeln!

 2. Jenny skriver:

  Har letat och letat men inte hittat nånstans, vart finns de egentligen? 🙂 eller har den inte lanserats i ”vanliga” världen än?

 3. Madde skriver:

  Hurra! Jag har gjort min egen då jag inte hittat sån i Sverige. Det har ju funnits som solkräm i många år, så varför inte vanlig lotion tänker jag surt när det inte finns. Tack!

  1. Exakt min tanke : ) Mer snabba krämspray!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..