Jag ser ut som Victoria Beckham!!!

I alla fall våra naglar som pryds av samma lack. Annars, not so much.

Nails INC for Victoria Beckham SS15, 145 Kr (Sephora) kommer i exakt de två nyanserna som jag själv skulle ha tagit fram om jag var nagellacksframställare: Judo Red som är en perfekt klarröd nyans med ett uns av orange i sig (ett otränat öga ser det inte men det gör så att den inte ser så Oldie McNugget ut) och Bamboo White som är skirt ljusrosa-vit utan att ge någon tjock oskön Tipp-ex effekt.

På bilden ses även mitt lillfinger som imorse klyvdes (oh yes!!!) av en porslinsskål som gick sönder i 12 bitar vid 05.30-tiden. Jag tyckte jag skulle få äta lite yoghurt men det blev istället lite drama. Gud så skönt! Så slapp jag morgontristessen menar jag! Hurra för mig.

Synd att det inte går att skicka känslor över world wide webb, för de här snygga flaskorna väger som dankar och känns extremt exklusiva i jämförelse med många andra lack (som dock kostar det dubbla…). Men, det är ju ointressant om det skulle visa sig att lacket i sig var sådär bra och inte gav något fint resultat.

Jihuuu vad kul att det gör det! Jag målade mina naglar MED VINCENT UPPE, KLÄTTRANDES OCH UTFORSKANDES längsmed alla kökets knoppar, fönstrebräda med X antal 132 liter tunga krukor och en obromsad gåvagn. Och det gick!

Alltså- lacket var så enkelt att få till jämnt att det bara behövdes 1 lager (2 på tummarna eftersom mina naglar är något osamarbetsvilliga på de fingrarna) och torkade på minuten. Våt dröm!

Nu får vi se hur länge det sitter. Ikväll smäller det för Beauty Awards som jag sitter med i juryn i och det blir gala och middag på temat 20-tal. Återkommer om det skiter sig med lacket och slutar i tragedi. Men my feeling säger att det inte kommer att göra det… Hur spännande!?! Kan vi ens tänka på annat nu? He he.

 

LOADING..