Den här ansiktsrengöringen!!!

Sitter och halvsover vid skrivbordet och undrar hur en vuxen människa mentalt kan låta sig bli nedslagen av två stycken smurfar, varav den ena har ungefär en åttondel av min livserfarenhet och ändå lyckas med att manövrera allt jag säger och gör.

Innan sovdags och ett sista ryck med lite jobbprylar (blir säkerligen en succé med tanke på moset innanför pannbenet…) så vill jag slå ett extra slag för en helt fantastisk ansiktsrengöring som jag nyligen upptäckt! Den är så pass bra att den till och med fick en helt egen notis i det senaste numret av Mama. Då är det en tiopoängare.

Låt mig presentera: Mia Höytö Kaunis ansikte rengöringsgel, 325 kr

Som jag skrev i notisen (vilket man typ måste vara Spiderman och Superman för att se på bilden, men ändå…) så tar den bort all ögonmakeup utan tjafs och den svider nada. Efter tvätten känns huden varken stram eller uttorkad som den gör så många gånger annars. Den doftar typ ingenting och har en snygg stilren flaska. Så. himlars. bra.

Jag ska alltid testa nya produkter men ofta får jag bara lust att strunta i det och enbart gojsa in ansiktet i den här eftersom jag vet att det blir grymt bra redan från början. Lite som på McDonalds när man ska spela cool och tar en specialarmeny och ens sällskap tar en safe Big Mac eller McFeast och man bankar sitt huvud i brickan för att man inte håller sig till det som man brukar välja.

Fast, då hade jag ju inte testat den här produkten och missat typ en av mina alla time- favourites. Håller dock fast vid att inte bryta vanemönster på McDonalds.

Anyway. Godnatt på er.

 

 

LOADING..