Skönhetstips aktuella just nu!

Go eftermiddag!

Over & out skulle jag vilja säga. Hur tänkte jag när jag på tom mage, fallande blodsocker, en avbruten rygg (njae, okejrå men känns som det) sätter mig och ska bygga ihop lego h-tet som Hugo burit fram..? INTE ALLS skulle jag vilja säga.

I alla fall. Satte ihop Legot som är för 7-14 åringar (eller NASA-folk för den delen) och hetsåt en gruyere som kan vara det dyraste snackset en måndag i mannaminne. Men nöden har ingen lag och man tager det man haver närmast. Förtjänar lite lyx en sådan här dag tycker jag.

Jag tänkte pitcha om ett par avsnitt av min och Hannas podcast Snygg-helt enkelt/ iTunes/i menyraden här ovanför, som jag tycker att alla ska lyssna på! Inte bara för att, utan pga att de faktiskt innehåller svar på många frågor jag får här i bloggen och per mail.

Nr 1 är ”Den perfekta basen” där jag och Hanna går igenom alla olika sorters produkter som ger dig en ”perfekt” hy. Corrector, concealers, puder, foundations, CC, BB… you name it! Don´t miss out!

Nr 2 är Bröllopsbonanza”. Vi var lite flamstramsiga sådär i början av avsnittet för att vi var småtrötta efter förra årets Beauty awards men vi ger massvis med effektiva, konkreta tips och råd på hur du kan planera din bröllopsmakeup, hy och hår inför den stora dagen. Tune in!

Nr 3 är ”Akutlösningar” som ger tips på hur du styr upp ett härjat yttre med enkla knep.

Ska ta hand om Vincent som numera går med exakt ALLT framför sig: korgar, fåtöljer à 105 kg tunga, skrivbordsstolar, resväskor… Ja, du hajar. Stressen.

Lugnt och skönt. Med en önskan om en lugnare kväll.

 

LOADING..