SPAAAAAAAAAA!

Känsliga, sömnbrist-panikade och får aldrig vara ifred-personer bör omedelbart sluta läsa. Inte en rad till! Hörru. Ok, om du tror du kan hantera det så…

Jag ska på SPA! ÖVER NATTEN! UTAN BARN! Hörde jag LYCKA!?!

Det är jag och en del andra skönhetsjournalister som ska kika närmare på Rituals, lyssna på föredrag om mindfullness och mysa runt. Mind.full.ness. Dör lite.

Jag har lite snabbt roffat åt mig de produkter som jag tycker mig behöva över natten för att behålla ett mänskligt yttre. Och då kom jag på att en del frågat om vilka must-haves jag har för tillfället. Ingen stund är ju bättre än denna eftersom jag bara tar med de saker som jag vet fungerar. Vill ha lyx-dygn, inget haveri i badrummet under mina egentids-mysa runt-timmar.

1) Serum- ett MÅSTE alla dagar. morgon som kväll , för att få så bra effekt av all hudvård som möjligt. Den här heter Peter Thomas Roth Un-wrinkle fast-acting serum. Du kanske hör på namnet varför den åker med i necessären? Har skrivit om den tidigare. Kika in HÄR.

2) Den stora rengörar-favoriten Mia Höytö Kaunis facial cleansing gel. Den tar bort mascara och allt annat smink på sekunder och huden känns perfekt återfuktad efteråt. Är SÅ glad jag upptäckt denna gudagåva till vaskningen. Nämner den även i mamas senaste nummer på Mama-skön sidan.

3) Mediq8 Hydr8 Day 360 anti-ageing moisturiser Spf 30. Mediq8 är ett nytt märke som säljs via salonger. De är resultatinriktade och har mycket serum för olika ändamål. Den här ansiktskrämen innehåller Vitamin C och har solskydd och jobbar på linjerna. Fungerar utmärkt som underlag för makeupbasen!

4) Exuviance Age reverse hydrafirm. Använder den här guldklimpen varje kväll och älskar känslan när man smörjt in sig. Som att doppa sig i en återfuktande gelé och sedan få en mask av alla slags gojsigheter som huden vill ha ovanpå. Stärker upp huden och är verkligen en riktig fuktbomb!

5) Peter Thomas Roth Power K eye rescue. En grym ögonkräm som dämpar mörka ringar och minskar linjer. Är extremt effektiv och jag såg resultat efter bara 2 veckor med den här. Använder både morgon och kväll.

6) Nuxe Rêve de miel lip balm. Glöm inte läpparna! Det här läppbalsamet är kladdigt, mjukt och naturellt doftande (vill inte dofta hubbabubba när det är sängdags).

Vincent sover på balkongen (gåvan från ovan i dessa vagn-sovar perioder!) och jag ska kasta ner lite badkläder och någon strumpa i en väska innan jag byter av med min käre make som får hantera grymlingarna under tiden jag bunkrar någon form av energi och vett igen.

Oooo vad avis jag är på mig själv!

 

 1. Åsa skriver:

  Hej!
  Jag har nyligen upptäckt din blogg och tycker du skriver väldigt roligt och lättfattligt om smink-djungeln! Jag har ett önskeinlägg: Kan du skriva (eller länka om du skrivit förut) om BB- och CC-krämer och sånt. Jag känner mig helt lost som vanligt =) Jag är väldigt ljus i hyn och blir lätt röd och flammig och gillar därför lite täckande grejer som jämnar ut det röda. Är BB och CC och sånt nåt för mig eller ska jag använda foundation? Och vad är skillnaden? Japp, som sagt, helt lost alltså =) Tack på förhand! Mvh, Åsa

  1. Oo jag skulle skriva nästan detsamma , vill med gärna ha tips på ovastående pga lättflammig hy! Och min foudadtion från Lumene som varit helt ok (triple stay) har tydligen utgått!? Tips tack!
   Ha en underbar spa-vistelse!! Inte avis alls..:)

   1. Hej! Se svar ovan. Och tack- den var ljuvlig!!!

  1. Hej Åsa och Victoria! Kolla in dessa inlägg:
   http://blogg.mama.nu/beauty-emma/2014/12/15/3-riktigt-bra-foundations/

   http://blogg.mama.nu/beauty-emma/2015/04/07/fantastisk-bas-och-skonhetsdate/

   Lyssna även på podcast-avsnittet av Snygg-helt enkelt ”Den perfekta basen” som ni hittar i länken ovan under ”podcast” eller via iTunes eller Podcaster-appen. I det går jag igenom alla slags olika baser och vad man kan införskaffa för att få till en snygg bas utan tjafs.

   För en väldigt känslig hy rekommenderar jag varmt årets vinnare i Beauty Awards i kategorin bas under 250 kr: La Roche Posay CC Rosaliac cream: http://www.laroche-posay.se/produkter-behandlingar/Rosaliac/ROSALIAC-CC-CREAM-p9895.aspx

   Lycka till och hojta om det är ngt som är oklart : )

   1. Åsa skriver:

    Tusen tack! =)

 2. Hej!
  Vad härligt med spa. En liten fråga: vart kan jag köpa rengöringen?
  Johanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..