Favoritmascaror just nu!

Har fått en hel drös med mail med frågan om vilken mascara som jag gillar bäst och nu när Malin i det senaste inlägget kommenterade och frågade så tänkte jag att jag delar med mig av fyra stycken som jag för tillfället varierar mig mellan och som jag gärna fortsätter att använda trots andra nyheter som ploppar upp.

1) Dior Diorshow. Överlägset bäst för att få till feta partaj-fransar, eller om man bara gillar mer och mycket. Enkel att borsta på, klumpar sig inte och kan tas bort med alla olika rengöringar jag har hemma utan probs. Ger volym, längd och mycket pigment. Du behöver dock ha lite längre fransar och jag kan ana att den blir ganska kladdig på kortare. Då finns det andra som är bättre.

2) The One Eyes wide open från Oriflame. En oväntad juvel från min sida! Separerar fransarna och ger en sådan där solfjädereffekt de tjafsar om på TV jämt och ständigt. Fransarna blir längre och mascaran sitter utan att ramla ner och smula under dagen. No need for that, med andra slags mörka ringar-bidrag i hemmet.

3) All in one panoramic mascara från Artdeco. Även denna är lite utav en gömd pärla. Ger separation (inte från den äkta maken eller makan, de verkar istället tycka man får fin blick) och sitter bra under dagen. Ger längd och inga frustrerande klumpar.

4) Lash impact intense volume control från No7. Ger just volym utan att man måste borsta i en evighet och jag tycker att bortsen är smidig = mindre spill under stressiga makeupsessioner. Enkel att tvätta av och sitter bra. Den här tror jag kan vara fin på kortare fransar också.

Nu pratar Hugo i mitt öra non stop om skelett, blod, ninjor och varelser med 4 armar. Jag sa antagligen just att blod som rinner ur öronen är jättebra. Blev dock rättad ganska snabbt av herr snilleblixt som poängterade att det ”verkligen inte är så bra att man förblöder, mamma!”. Så kan det gå när man försöker skriva om mascara och föra en konversation med en 4,5 åring och se till att 11-månadersfolket inte slår ihjäl sig på soffbord och vikingahjälmar (…) samtidigt.

Mot middagsbestyren. Tjoho.

 

 

  1. Lisa skriver:

    Tycker att ALLA vattenfesta mascaror ändå hamnar under ögonen, även dior show (oljig hud kanske?). De enda som funkar på mig är sådana som tvättas bort med varmt vatten, typ sensai 38 eller cliniques. De ger dock inte så mkt volym. Har du bra tips på vavawoom-mascaror som tvättas bort med varmt vatten? Hur är nya dior it-lash?

    1. Dior IT-lash är outstanding! Vann förövrigt Swedish Beauty awards 2015 där jag satt med och testade i juryn. Den är en annan favorit-såklart.

    1. Tack själv! Lycka till och ha fin dag du med.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..