Tutorial: så använder du en contouring palett!

Halloj! (tillhör kategorin irriterande hälsningsfraser som jag inte kan sluta använda).

Har åter igen vågat mig på en tutorial, denna gången på temat brons, rouge och highlighter. Många frågar var respektive produkt ska borstas på för att det ska se fint ut och jag såg genast min chans till att producera en sjuhelsikes beauty tutorial på temat!

Hoppas du blir klokare av klippet eller bara kan fördriva tiden medan barnen t ex ska nattas eller badas.

Alltid till din tjänst, så att säga.

[youtubeplay id=”uail0VqkQdc” size=”medium”]

Produkten jag använder i klippet heter  Paula´s Choice Blush it on Contour palette, 449 Kr.

 

 1. Erika skriver:

  Tack! Du är så himla bra som ger användbara tips som inte kräver att man har massa tid över för att provsminka sig flera timmar i sträck. 😉 Din blogg har seglat upp som en riktig favorit. Dessutom är du riktigt rolig! Jättekul med dessa klipp. Fortsätt som du gör!

  1. Tack för kul feedback Erika! Och för att du läser : )

 2. Anna skriver:

  Tack för bra tips! Superbra att få lära sig mer om rouge och bronzer. Behöver nog öva mer på att hitta äppelkinden

 3. Emma skriver:

  Tack snälla för detta inlägg – känner att jag har fastnat i att köra exakt samma make up i typ fem så detta var väldigt välkommet. Gillade speciellt tipset för bronzern, OM jag använder bronzer tillhör jag nog kategorin som gojsar runt lite över hela ansiktet. But not anymore! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..