Pincett för kaktus och dess biverkningar

Hepp så var klockan 21.45 och ännu en helgdag med vänner på besök över. Vår nya grej är att vi ska hitta på minst en kul sak per helg: middag, fest, drink, bungyjump, helikoptercertifikat, one to one med Beyonce, strandhäng på Maldivierna… ja, du fattar. En del saker går att få till relativt enkelt, andra kräver en mindre livstid för att få ihop, men det sägs ju att man behöver mål och visioner för att uppleva en mening med livet..?

Ikväll hade vi som sagt goda vänner över på middag. Allt var finemang tills två av fyra barn klagade över smärtor i handflatan. Ett mycket märkligt och smått oväntat symptom.

När det framkom att det var Musse Pigg-kaktusen i hallen som var inblandad så spenderades cirka 35 minuter åt att plocka genomskinliga, miniminimini-taggar på småfolkets händer.

Men! Tur för alla så hänger vi ju i skönhetsvärldens mecka och kan botanisera bland verktyg och attiraljer för diverse ingrepp till råge!

Har en ny favorit för brynen, Sephora Pro Pincett, som har en inbyggd lampa i toppen. Dessutom har den en enkel funktion som går ut på att man håller nästan längst ut på pincettens armar och seda trycker till lätt, och armarna trycks då ihop för att på ett slags mekaniskt vis dra ut strå/kaktustagg/ sticka utan ansträngning. Mycket bra.

Lisa i full färd med att operera Noahs ena hand.

Har använt denna mackapär till det egentliga huvudområdet- alltså brynen- tidigare och har en ny storfavorit för att få bort de små envisa lömska stråna som får blicken att bli 6 år tröttare. Nej, tack.

I högtalarna spelas Puro Beach spotifylista och jag är sipprar vidare på rosé trots att resterande familjemedlemmar nu verkar ha somnat. Put your hands up in the air…

Någon som vill ta en drink?

 

 

 

  1. Carro skriver:

    Vad är det för pincett?:) Skulle du kunna skriva ett inlägg och tipsa om pincetter/tekniker? Blir tokig av att noppa då jag 1) inte får bort alla strån och 2) sällan får med mig roten vilket leder till små svarta prickar kvar och att stråna växer ut på ett par dagar. Finns ju liksom roligare saker än att stå och noppa i all evighet, hehe.

    1. Den är från Sephora och enkel att använda tycker jag! Visst kan jag göra ett inlägg om bryn- eller borttagning av delar av dem ; ) Återkommer!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..