Din hudvårdsrutin?

He´s down- mayday mayday- go go go go!!!

Mitt liv är som en film med Bruce Willis, eller kanske typ Hugh Jackman om man vill att det ska pirra i magen. Vincent har nämligen somnat på balkongen (i vagnen alltså, no need för socialen) och jag har en timme på mig att uträtta stordåd. Eller att sova. Svåra val. Det resulterar i alla fall i att jag kastar mig över sängen och in i köket som om jag var jagad av en terrorist och eftersom det är i det närmaste jag kommer en positiv spänning i mitt liv just nu så går jag all in i känslan. Mensåatt.

Trist höra att det är några som haft så dålig upplevelse av Blax-snoddarna jag tipsade om i förra inlägget. Jag mailade företaget och frågade om de hade någon feedback och återkommer om de svarar. Mina har ju liksom hållt i över 5 år så jag fattar inte varför det blivit ett haveri för vissa? Hoppas på förklaring inom kort.

För att flytta fokus från detta så tänkte jag att vi kör en undersökning på temat Hudvård och produkter. Jag är ju så sjukt nyfiken av mig och vill alltid veta hur ni ser på skönhet och olika moment. Här kommer det!

[poll id=”6033″]

 

 

 

 1. Aniktskräm och serum i ett!! (Skinbest fr Biotherm) Smaaart. Och kanske lite ögonkräm. Och nattkräm.

 2. Jag blandar märken friskt, men kör med serum, kräm och ögonkräm. Alltid på jakt efter en kräm som ska bota min torra hud. Inget napp hittills.

   1. Nej, det har jag inte. Ska genast köra en google. Tack för tips!

 3. All of the above plus ansiktsolja! Älskar hudvårdsprodukter! Och shampoon och kroppslotioner…..

  Är på jakt efter bra krämrouge och behöver tips. Har typ samma färger som du! Kan du hjälpa mig?

  1. Ett inlägg upp om det inom kort- krämrouge är ju en splendid produkt att använda under varmare sommarmånader!

   1. Du är en klippa! Tusen tack!

 4. Jess skriver:

  Hmm använder serum, ögonkräm och dagkräm/nattkräm fast inte från samma märke! Är det bättre om det är från samma märke? Brukar slå till på det jag hittar på rea så det blir en salig blandning, hehe 🙂

  1. Det behöver det inte vara. Beror lite på vad de innehåller för aktiva ingredienser. Ibland behövs liksom serumet för att boosta krämen och tvärtom.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..