Krämrouge för snabbt friska kinder

Balkongfixandet är avcheckat! YESSSSS! Vincent har en släng av krupp så jag försöker softa runt hemma så mycket som möjligt för att råda bot på vansinnet. Därmed kunde jag med solstrålar i ansiktet böka ner blomster i lådor och sedan inviga en av fåtöljerna slurpandes på en cola. Sen blev det 4 grader och moln igen, men det behöver vi inte gå vidare inpå.

Fick en förfrågan om krämrouge i ett tidigare inlägg. Jag ÄLSKAR krämrouge. För det första är det lika enkelt att klutta på som att mata en 4,5 åring med pannkakor och för det andra så kan det användas på kinder, läppar OCH ögonlock. Alltså en multifunktionell produkt som besparar oss tid OCH de skrala pengarna på kontot under föräldraledigheten. High five.

Här är några favoriter just nu!

 

1) & Other stories Cheek & Lip tint i färgen Haystack Peony, 150 kr. Extremt lättanvänd och ger en fin nyans både på kinder och läppar. Ser ut som om man blivit ompysslad i ett spa hela morgonen och druckit gröna juicer i 34 år. Fastän man då inte har det.

2) Chanel Les beiges Healthy glow sheer stick i färgen nr 22, 440 kr. Ger en classy subtil men hållbar nyans på kinderna. På något vis tycker jag att den liksom smälter ihop med min bas på ett superbt sätt som gör så att man ser typ flawless ut i hyn. Fastän man då inte är det.

3) The Body shop Lip & cheek velvet i färgen Poppy nude, 145 kr. Rouge i stort pennformat som fungerar lika fint på läpparna. Ger bra pigment och passar om du vill ha en mer stark rouge-effekt. Lite som om man var 23 år och påväg ut för drinkar. Fastän man då inte är det.

Använd gärna fingret till att arbeta ut det och tänk lite som en triangel med spetsen nedåt i formen.

 

Tjingeling! 

 

 

 1. Ylva skriver:

  Hej Emma! Tack för en bra blogg, faktiskt den enda skönhetsbloggen jag mäktar med att läsa.

  Jag vet inte om du har tid att svara på läsarfrågor men jag testar i alla fall:

  Jag har alltid kört bas+bryn+ mascara som ”uniform” och låtit mina tunna läppar nöja sig med försvarets hudsalva. Så kom barnen, och därmed tidsbristen in i mitt liv och varje gång jag dristar mig till att måla fransarna så hatar jag mig själv innerligt där på kvällskvisten när jag måste tvätta bort skiten. Så nu är uniformen bas+bryn och det känns lite… trist? Så jag skulle vilja pynta läpparna lite istället, bara det att jag känner mig så sjuuuukt osäker på vad jag ska ha?! Jag är rödhårig, men på ett ”varmt” sätt, jag blir brun (are ;)) och inte fräkning på sommaren, har som sagt tunna läppar och NOLL vana av läppsmink. Vill absolut inte se ut som en clown! Plånboken är inte heller så värst jättefet…

  Vad ska jag köpa?! Nyanser, produkter, märken, det är ju som en djungel. Vet du råd?

  Puss och kram,
  Romanförfattaren Y

  1. Hej Ylva- och förlåt sent svar. Låter som om du skulle vara ursnygg i en varmare beige nyans. Kolla tex in Isadora Moisture lipstick i färgen Juicy Peach och Peach passion. Svårt säga exakt när vi inte setta IRL men tror det skulle funka, spec till sommaren med lite färg. Lycka till och ha en toppensommar!

 2. Anna skriver:

  Låter ju toppen! En liten fråga bara; funkar det att använda krämrouge ovanpå mineralfoundation i puderform?
  Simma lugnt!

  1. Hej Anna! Tycker du kan testa lite och se. Men allmänt så är det bäst använda krämrouge på krämbas och puderrouge på puderbas. Beror lite på hur din finish blir med mineralbasen? Torrare el krämigare?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..