Perfekt hy!!!

Hurrey! I have found it- en grym CC cream som gör precis allt det den ska och på kort tid.  Blir lika exalterad som tweenies över Bieber!

I give you Biodroga MD skin perfect CC cream,439 kr HÄR

 

Krämen är ljusgrågrön när den trycks ut men anpassar sig sedan efter din hudton och gör den superfint jämn och ger fantastisk lyster! Lite som om man fått en ansiktsbehandling med massage på en strand och sipprat melondrinkar i en vecka, själv. Tackaaaar!

Till råga på allt stramar den upp, plumpar it linjer och ger fukt, vilket jag faktiskt tycker att jag känner av när jag smörjer på den. Jag behöver vare sig concealer el highlighter och därmed har min redan tidigare korta skönhetsrutin blivit ännu mer effektiv! Hurrey!

Sitter på en parkbänk i Monica Zetterlunds park efter dagislämning och lyssnar på ljuva toner från parkbänken som har inbyggda högtalare. Very 2015. Solen skiner, fåglarna kvittar och Vince sover gott. Idag är det en bra dag! 

Önskar er detsamma!

 1. Kan bara bekräfta här.Den är helt fantastisk. Liten tub som håller länge, värt varenda krona! Kommer aldrig byta !

 2. LL skriver:

  Är den dryg och kladdar den av sig på kläderna? Verkar oavsett som ett måste för mig!

  1. Den är dryg och kläder vet jag inte..? Bara till för ansiktet…

 3. bild snälla? vill ju se hur du blev? 🙂

  1. Kör en före och efter imorgon ; )

 4. Spännande! Skulle du säga att den är bättre än bareMinerals compexion rescue? För visst har du rekommenderat den tidigare?

  1. det är Bareminerals bare skin jag tipsat om tidigare. Den är superfin också. Med Biodrogan får jag dock ett mer omedelbart täckande resultat som ändå känns naturligt och fräscht och lystern är Top notch!

 5. Tack för en bra blogg! Du som verkar ha koll på diverse produkter. Skulle du vilja tipsa om en bra, skapligt täckande foundation? Den ska inte vara så dyr heller. Just nu använder jag Max Factors ”Ageless elixir” (det är runt den prisgruppen som jag har råd med). Den blir lätt kakig. Jag har lite plitor här och där och ser allmänt glåmig ut. Tack på förhand!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..