Resepackning nr jag orkar inte mer

Packar. Hudelilej- vad kul!

Det positiva med att vi packat upp och ner ting i väskor under en kort period är att jag verkar ha utvecklat en känsla för antal outfits per barn och den mängd schampo man egentligen behöver för några dagar (mindre än 500 ml). 

Nu ska vi dock ge Legoland ett par dagar av fart och fläkt och väderprognosen ser fabolous ut (om man är snigel, levande gummistövel eller bor i Afrika där nederbörd skådas var 100:e år el liknande).  

 

Detta innebär att jag måste packa med gummistövlar eftersom jag VÄÄÄÄÄGRAR flyga med dem på. Logistiken ang väskfyllnad har fått sig en törn.  

Däremot har jag tur som testar så små produkter för tillfället! Kiehls Powerful strength concentrate och Midnight recovery concentrate är mindre i storlek och får följa med. Har bara kört i 2 veckor så lite för tidigt för utlåtande än, men bådar mycket gott! Och hur mycket älskar man inte små smarta burkar för kräm och sånt när man reser med hela herrskapet i familjen?! Den här är från Skincity och jag har ett kit på cirka 8 flaskor och burkar jag brukar använda.

 

Dags återgå till logistiken och även tillåta mig en dusch. Flyger går 07.00 imorrn. Perfekt- 2 timmar efter att Vince vaknat. Like a glove!

  1. Isabel skriver:

    Packa varma kläder för Legoland, är i Danmark nu och det är kallt när det regnar… Vilket det gör VARJE dag känns det som…

    Havee fun!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..