Som Medelhavet 

Fastän ändå inte..?


Lalandia i Billund. Vegas, Italien? Whatever you want it to be!  

 1. Hej A!
  Exuviance har verkligen THE stuff. Däremot känns det allra bäst om du kan hitta en salong som har produkterna där de 1) kan göra en grundlig bra boost-behandling som du sedan kan ta vid och fortsätta hålla på banan med dina egna produkter 2) Får produkter utvalda på plats av hudterapeuten som kan känna och titta på huden för att avgöra vilka produkter som ger allra bäst resultat. Då kommer du bli MER ön nöjd!
  Tvåbarnslivet… Jag fick aldrig ngn chock när jag fick 2a barnet men hade inte så mycket tid dundra eftersom vi stod mitt i flytt och en stor renovering mitt i allt och jag försökte jobba lite dessutom (mindre klokt dock!). Det är nu som jag faktiskt kan känna mig smådeppig över slutkördhet, frustration av brist på egentid och tid för båda barnen och sömnbrist. Jag kan uppleva att jag känner mig typ fängslad..? Men man vet ju att det blir bra så snart de blir större. Hugo är det ju superkul vara med nu- älskar det! Har aldrig varit ngn småbarnsmamma- gillar inte bebisgrejen. Och därför tycker jag nog att det är mer jobbigt än vanligt just nu men så mycket intensitet och brist på lugna luckor med en 4,5 åring och en 1-åring. Ser fram emot dagisstart för Vince! ; ) Det blir bra, this too shall pass- mitt bästa mantra. Heja heja dig- du är INTE ensam! Vi klarar mer ön vad vi tror! Och jag försöker tänka på hur bra det EGENTLIGEN är, bortsett från de saker som tillhör bebistiden oundvikligen för med sig. Men 2a barnets tid går såååå mycket snabbare. Kram!

 2. A skriver:

  Rara du.
  Skulle vilja önska om två grejer:
  1. Vilka Exuviance-produkter rekommenderar du till 38-åring med grå, supertorr, lysterfri, känslig hy med rosaceatendenser? Behöver fett, fukt, näring och vård. Har betat av tamefan hela hudvårdsdjungeln och hittar aldrig rätt. På rek av Skincity testade jag senast Paulas Choice. Funkar inte. Åt helvete för lite fukt för mig. Detmalogica är det minst dåliga jag provat men jag är nyfiken på Exuviance. Det får bli sista halmstrået innan jag kör med Dermalogicas Intensive Moisture Balance in i döden.

  2. Skulle du kunna tänka dig att skriva lite om hur du upplevde att det var att bli tvåbarnsmamma? Jag är på smällen med nr 2 och mår som en röv. Hatade precis allt med min första graviditet. Var ett mentalt vrak och ville göra abort, flytta ifrån min sambo och fly till en ödslig skog. Kämpade mig igenom och allt blev bra när barnet kom. Nu upplever jag samma skitpanik igen och grubblar på om abort vore det bästa. Funderar på hur i helvete jag ska orka börja om med en bebis igen, om min frihet kommer att ta slut forever och vad det egentligen finns för mening med att skaffa fler än ett barn. Hormondynga. Hatar! Please, berätta på ditt ärliga vis hur det är att ha två….?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..