Spa och återhämtning

Det är två av de saker jag känner en smula avsaknad av i Billund. Men nu handlar ju inte denna resa om modern, narcissistjäkel som jag är. 

Igår kväll skrev jag ett inlägg som sedan hakade upp sig och efter 43 min i ett kolsvart hotellrum som all världens skräckfilmsregissörer hade tjoat åt, la jag ner projektet. Nu funkar det i a f igen.

Jag har åter igen lyckats med att checka av några av årets mamma-punkter!

*Se till att barnen upplever kulinariskt kulturellt mixade matupplevelser- check.

 

 
 
 
* Gömt mitt ena barn under en okänd mans svarta rock och poängterat hur coolt det var- check på den.

 

 
*fått min 1-åring att skrika yeey varje gång vi passerat en nästintill naken person som duschar i vattenfall. Checkelicheck.

 

 
Det finns en hel drös av mer bra saker jag lyckats med. Blir dock för matt av min egen förträfflighet så får nog ta och dela upp det i omgångar för allas vår skull. 

Hej på ett tag!

  1. Hej! Mycket nöjd och hållbarheten beror lite på hur du fönar det. Jag körde ju en slät bakåtkammad lite wetlook-aktig look, det hade inte varit bra göra dagen innan. Men en volymföning kan se stunning ut även ett par dagar efteråt! Lycka till och ha det superkul!

  2. SD skriver:

    Hello!
    Jag är lite nyfiken över hur du tyckte att det var när du fick håret fönat för några veckor sedan, visst var det på Axu Dry Bar? Var du nöjd och hur höll håret? Jag tänkte fixa håret dagen innan ett bröllop (bröllopet hålls i en annan stad därav dagen innan) Vet inte om det är en bra idé, tror du det kan funka?

    Tack för en bra och inspirerande blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..