Så tvättar du håret 2015-ish!

Jag är redo för förskolans uppstart igen. Mycket redo, Oändligt. Gråtfärdigt redo.

Eftersom Vince ska skolas in så känns det dessutom som en nystart av livet, om jag får säga det själv.

Att få andas fritt om dagarna, få kissa utan att någon står och trycker pannan mot ens knäskålar och stortjuter när man sitter på toasitsen, att få äta en lunch under hela 20 minuter ostört (hallåååå vad lyxigt!!!) och att få gå till och från jobbet med musik i hörlurarna och få lite inspiration. Att få uppdatera garderoben med outfits som inte kräver galon som material och att få tänka utan att behöva jaga efter någon var 10:e sekund. Att slippa jobba nätter och kvällar och att få dricka varmt kaffe. I AM REAAAAAAADY.

Vidare.

Jag fick ett anfall av ilska efter en natt utan alls så mycket sömn, förutom den jag intog sovandes på en yogamatta nedanför Vincents säng under cirka 1 timme medan han gastade och skulle upp. Kl 02.10. Pip.

Så när han nu sover förmiddagslur (måste vänja av den där sovstunden på fm nu, kommer bli knivigt på föris annars…) så passade jag på att tvätta håret med en ny produkt: Sacha Juan hair cleansing cream, 350 kr.

sacha juan cleansing cream

Blev extremt förvånad över effekten!

Jag förväntade mig en sträv känsla eftersom det alltså inte är den hederliga rutinen med schampo och balsam vi pratar om utan en slags lotion som man masserar in i hårbotten, och sedan ut i längderna under 1-2 minuter innan man sköljer ur det. Mitt tuggumi-slingade hår brukar oftast inte gilla den typen av rengöringar. Plötsligt händer det!

Sacha och Juan tog fram krämen eftersom deras kunder gillar och efterfrågar känslan av ett hår som blev tvättat för ett par dagar sedan, med mer struktur, och inte så där fluffigt eller fjönigt som det kan vara när man balsamerat och gjort sådana där tidsförödande tvagningssteg i duschrutinen.

Mitt hår känns mjukt och glansigt, men utan att vara platt och trist, och framförallt känns det fräscht trots att endast en produkt har använts. Den passar alla hårtyper, även skadat och blekt hår.

Det kan enligt presstexten behövas upp till 1 veckas tvätt för att hårbotten ska vänja sig, men jag känner en positiv feeling redan nu. Oklart om de menar att man ska tvätta alla 7 dagar eller 2-3 gånger som är ganska normalt under en veckas tid?

Nu har jag bett Hugo att sluta vissla i mitt öra 34 gånger och försöker andas djupt så att jag inte tappar fokus och typ äter en chokladkaka på 500 gram och sveper en whisky framför barnen. Må lugnet vara med oss.

 

 

 

 

 1. Viola- du hittar den på tex Kicks, Åhléns,Eleven.se och Lyko.se, och Sacha Juans salong.

 2. Viola skriver:

  Jag skulle gärna pröva denna men vart kan man köpa den??? 🙂

 3. Tack för fina ord hörrni! : ) Och för pepp om att det blir bättre inom kort. Ha-le-lu-ja.

 4. Lisa skriver:

  Ha ha ha lider med dig. Jag fungerar inte alls utan sömn. Har jobbat ett år nu efter barnen å det är rena semester mot att va föräldrar ”ledig” (vem fan uppfann den benämningen!?!!)
  Kämpa på, det blir sjukt mkt bättre på kort tid framåt!
  Kram

 5. Tack Emma för rolig blogg med massa bra skönhetstips. Har testat flera av produkterna du rekommenderat och funnit nya favoriter, senast biodroga md cc/bas. Grymt bra!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..