Kommer INTE kunna sluta

Båda barnen sover. BÅDA.Due.Dos. Herre min skapare vad skönt. Efter en dag på Grönan känner jag mig som doppad i sörja, omkullkastad och sedan nertrampad av en flock apor. Im done.

Så kvällens fantastiska (!) kroppsvårdstips blir kort men naggande gott:

 

 
The Body shop har gjort om hela sitt utseende och fått en hel armé av underbara kroppsälskande krämer, skrubbar och lermasker. Den här, Hawaii Kukui cream, kommer jag aldrig kunna sluta med. Det är dagens sanning det.

Den doftar parsemester (barnfri och desto mer Sex on the beach, i alla dess former) och gör huden ofantligt mjuk och mysig efter dusch. Hugo tjoade att jag skulle skriva om den efter att ha råkat stånga in i min mjälte en kväll och Vincent slickade på min underarm medan han sa mmmm. Ett gott betyg kan man tänka?

Nu ska jag hetsäta chips eftersom jag är så pass trött att kroppen kräver fett och salt i mängder för att orka nattens bravader (Vince nattliga bök når nya nivåer) och sedan ska jag ev borsta tänderna innan jag dreglar på mitt örngott. Myzzz.

Bästa bilden idag! Skulle ta foto på Hugo och min pappa i nyckelpigan och lyckades ist få till ett minne av min övre panna och löst folk. Mother of the year strikes again!

 

  1. Cissi skriver:

    Tusen tack för tipset om bronzepudret från Sensai! Det räddade hela min semesterlook plus skyddade mot solen. Undrar om du har ngt tips för liknande puder för hösten, ett som är lika täckande fast som passar när man är lite blekare?

  2. Mia skriver:

    Du skriver så sjukt roliga inlägg!! Kreep them coming???

  3. Å vad kul att höra Sara! Hoppas du får det superkul imorg!

  4. SARA skriver:

    Jag var och fixade håret hos Mr Axu idag och blev TOPPENNÖJD! Plus att jag köpte padsen från Exuviance som du tipsade om – säger bara: HERREGUD! Tusen tack för alla tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..