Out of order, så att säga

Igår var jag ute med tjejligan och smuttade både på rosé, champagne, hot shots och en syrlig variant av 90-talets skakade variant. Idag? Mindre effektiv idag skulle man kunna uttrycka det.

Därför säger jag godnatt nu när klockan närmar sig 20.30. Måste vårda pensionärshyddan.

 Gänget. Så mycket kärlek.

 

  1. Hudvård- missade svara på din fråga, sorry! Jag gillar Emma S deo, hennes doft och hennes rengöringar. Har inte använt serumet under en längre tid så kan inte ge ett ärligt omdöme där. För massiv återfuktning tycker jag att du tex ska testa Akademiklinikens produkter eller Paula´s Choice Hyaluronic acid booster som du mixar med din vanliga kräm för att få maximalt med återfuktning. Lycka till! Tack för fina ord om bloggen : )

  2. Hallå,

    Tack för en superbra blogg! Älskar dina ärliga och komiskt skrivna inlägg. Toppenbra skönhetstips på det! Jag undrar om du har testat Emma S produkter? Jag funderar på att byta märke! Min hy är nästan alltid yttorr. Har du några tips på bra serum som återfuktar deluxe? Tack på förhand.

  3. Maria skriver:

    Så härligt med kompishäng!

    Har en fråga till dig – du skrev om en foundation/CC eller liknande i våras som jag kände att jag MÅSTE köpa när min Laura Mericer tar slut. Och nu tog den slut och då kan jag för mitt liv inte hitta namnen på den du skrev om. Paniken. Har googlat som en tok. Den var grön i tonen för att neutralisera röda partier i ansiktet och jag vill minnas att du fotade dig själv när du hade den på halva ansiktet. Vad hette den? Tusen tack för världens roligaste beautyblogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..