Nedräkningen har startat

Tjohoo ropar du exalterat, och undrar sedan exakt VAD det är vi räknar ner till, för det måste ju vara ngt sjukt härligt?! 

Jag har fått nytt jobb! 

Väldigt kul, spännande och peppande! Jag ska alltså sluta som frilans och bli fast anställd med semesterveckor, pensionssparande, åka kollektivtrafik till och från min skrivbordsplats och äta lunch med kollegor. Jag ser SÅ mycket fram emot min nya tjänst. 

Den är däremot inte på mama. Jag börjar istället jobba som skönhetsredaktör för KICKS. 

Vad betyder detta? Jo, att jag inte kommer vara kvar här i bloggen. Det känns ju desto mer vemodigt. Det har varit så kul och peppande att få hänga med er och miljoners tack för ALLA fina kommentarer och mail. Tack till er som stannat mig på gatan och tjoat om beauty och mammaliv- ni är fab!

Nedräkningen har alltså börjat, och på söndag  den 16/8 gör jag mitt sista inlägg här. Hoppas du är med hela veckan!

Puss på er

   

 

 1. Sofia skriver:

  Instämmer med de andra, nooooo! Men samtidigt Grattis! Kul för dig men aptrist för oss 🙁 Tack för alla grymma tips o goa garv du har gett 🙂 Kommer sakna din blogg enormt mycket! O börjar du blogga någon annanstans kommer jag tillbaks 🙂 Lycka till!

 2. Ida skriver:

  Världens bästa Emma!

 3. Mia skriver:

  Neeeej! ( för min skull) men jippiiiii vad skoj! (För din skull Emma) Grattis till jobbet o lycka till önskar jag dig! Och som så många andra hoppas jag att du kommer blogga igen! Läser inte många bloggar regelbundet men din måste jag kolla för lite nya bra makeup-tips o för lite skratt åt vardagen med två små barn… Kram

 4. Grattis!! Jag hoppas jättejättemycket på att du kommer att fortsätta blogga där!! Gillar din blogg så mycket 🙂

 5. Sandra skriver:

  Grattis! Men du MÅSTE fortsätta blogga! Dina skönhetstips, alla produkter och din humor kan jag inte vara utan! Bästa skönhetsbloggen som finns att läsa! Samt skönt att höra från andra om verkligheten om barn och familjeliv! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..