Mer bloggande…

Tack för era fina grattis till mitt nya jobb! Ni är ju så galet härliga och jag älskar att jag fått dela med mig av tips och knep till er alla trots (…) att jag har mindre flärd och glamour i mitt liv än en lus på en Tax eller nåt.

 Jag har ju valt att vara transparent med mitt liv med småkids och det är kul att höra att fler än jag uppfattar tiden med grymlingar något dränerande och omskakande (på ett ospännande vis dock). Visst finns det guldkorn men ofta är man ju med i en fars som aldrig slutar att spelas upp?!? 

Jag vet i nuläget inte om jag kommer att blogga på Kicks- det finns dock en möjlighet! Tillsvidare finns jag på instagram under Beauty_emma 

Där kan jag hålla er a jour om vad som sker! 

Idag var jag på infomöte om  inskolningen för Vince. Jag hade förträngt det mesta frän Hugos tid och känner mig nu minst lika nervös för lämningarna tidigt om morgonarna. Hugo tokgrät i 3 år så jag har inga höga förhoppningar om hans broder herr D.R.A.M.A 

Party in da house.

”Räkna med sämre sömn och mardrömmar” informerade förskolepedagogen klokt. Toppen- vi kanske inte ens behöver gå och lägga oss tänker jag..? Oop oop.

Och att ha två kids på föris och 100% heltidstjänst med en man som jobbar rätt mycket känns en smula nervöst om jag ska vara ärlig. Men- as always- THIS TOO SHALL PASS!

Nu har V somnat och jag ska gå över till bunker nr 2 och natta nästa mafioso. Sen mig själv, men det lär ju gå snabbt…

Tjing.

 

 

  1. My skriver:

    Grattis till ditt nya jobb! Men instämmer med alla kommentarer i förra inlägget, det är super tråkigt att du slutar blogga *snyft*. Du är den skojigaste av dem alla! Så skönt att läsa en blogg där den som skriver inte tar sig själv på så stort allvar. Din humor har hjälpt mig ta mig igenom de första 4 månaderna med bebis där jag suttit fastklistrad i soffan o tyckt synd om mig själv, i say no more… Lycka till o jag hoppas hoppas att du bloggar någon mer gång i framtiden 🙂

  2. Annika skriver:

    Grattis till nya jobbet! Jag hänger med. Tjong.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..