Mascara för sveeepande fransar

What a day. 

Efter föris drog jag med mig entouraget till frisören där Hugo fixade höstlooken och Vincent härjade och fick de som var närvarande och barnlösa att ta beslutet att så förbli (barnlösa alltså).

Tyckte sedan att det var dags för en kväll på lokal (VARFÖR romantiserar man alltid det där och tror att man ska sitta civiliserat med typ två 17-åringar och intaga ett skrovmål?!? LÄGG NER EMMA!). 

Dock var 9/10 ställen stängda (?) och det slutade med panik-korv och pommes utanför korvkiosken på Karlavägen. Hugo var dock nöjd, så 1/2 av mitt mission som god moder blev completed. 

Har däremot svårt att glömma blicken jag fick av en oförstörd 20-something tjej som tog en hamburgare med sin framtida sambo efter lghts visning. 

Pga diverse hysteriska krigsutbrott fick Vince glatt tugga på delar av pommes frites som jag innan noggrant slickat av det överflödiga saltet på och den fräscha 20-tjejen verkade märkbart äcklad av mitt oförstånd och min matthet i föräldraskap. Känner mig så missförstådd ibland! Hon skulle bara veta hur bra jag är. Faktiskt. Oftast. Ibland.

Oh well. Tillbaka till det jag kan liiiite bättre i alla fall: mascara.

Det här är en ny favorit som snabbt seglat upp på förstahandsvalslistan!

 

 
Make up forever Smokey stretch, vars pris jag för tillfället inte hittar men tänk medelklass, ger dig separerade strån med längd och lite elegant solfjäderfeeling. Jag tycker den är fab som vardagsmascara och den går snabbt och enkelt att få på plats trots en koalaunge klättrandes på knäskålen. 

Har nu hällt upp ett glas rosé och satt på 90-tals spellista (Toto med Africa just nu) och släpar runt mig i, lyssna på detta: joggingmysKJOL! Hur skönt?!? Moahaha. Snart dags att väcka maken som somnat bredvid H under nattning. Vad är det för fel på oss?!? 

 1. Stina skriver:

  Hahaha, du är så grym och rolig! Keep up the fabulous motherhood. And Emma-hood. Kram!

 2. Anna skriver:

  Ja varför tänker man att det är värt att ta med barn på restaurang? Gjorde misstaget senast igår kväll och de betedde sig som orangutanger och vi satt mest och väste att de skulle uppföra sig och försökte fånga pizzabitar som vår minsta satt och kastade. Konstigt nog uppfattade jag det som att alla andra barn på stället satt som små ljus och åt fint med bestick vilket bara gjorde saken ännu värre. Lämnade stället svettig med kaninpuls och kunde knappt ens minnas vad maten hade smakat.

 3. anna skriver:

  Mer info om joggingmyskjol snälla! Bild? Köpt var? Låter ju som mjukisar fast bättre:)

 4. Olivia- tack för visad förståelse! We have to stick together!
  Ewa- det finns såklart många som gillar kakmascara. Det är svårt hitta samma torra täckande effekt i hylsa. Kör din grej och håll huvudet högt ; )

 5. Ewa skriver:

  Hej Emma, jag har (faktiskt) helt hyfsade fransar, men jag kan inte måla dem med annat än kakmascara, där låter jag fransarna torka litet och petar försiktigt isär dem med en nål om det behövs. Resultatet blir bra (om inte annat så får jag komplimanger). Problemet med roll-on mascara är att den är antingen för blöt eller för torr. Är det bara jag som använder cake?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..