Utvärdering serum och nattolja

Och DÄR slog klockan 21.15 och inget av barnen sover. Nailed it. 

Vi har intagit landet för att njuta av den sent anlända sommaren och eftersom resten av Stockholm skulle ut mot Värmdö och en enda fil var åkbar cirka 1,5 mil så sov bumbibjörnarna cirka 1 timme i bilen (kl 17-18, perfekt ju!). Så nu njuter vi av kvällens lugn. HA HA.

Nåväl. Har i 1,5 månads tid testat några produkter från Kiehls som jag nu tror mig kunna recensera:

 

 
Kiehls Midnight recovery Concentrate, 370 kr 30 ml, och Kiehls Powerful Strenght Line reducing (hämta andan-paus) concentrate, 695 kr 70 ml.

Den förstnämnda är en ansiktsolja med doft av lavendel. Mjuk, len och otroligt skön att mojsa in i det slitna anletet på kvällskvisten. Andra ”slitna” ansikten som gör detsamma är Sarah Jessica Parker, Uma Thurman och Zoe Kravitz. Mensåatt. Den säger sig väcka upp ansiktet på nytt inför nästa dag och tro det eller ej men jag ser tydliga tendenser till att ha en ngt rosigare uppsyn kl 05.07. Och INTE är det för att hemmet vaggas av harmoni och lugn. 

Den andra är en utgåva för att fira dess 10-års jubileum. Ett koncentrat som du smörjer in dig med efter tvätt, innan kräm eller olja. Den är laddad med C-vitamin och ger ny lyster samtidigt som linjer och skåror mattas ner. Ja, jag ser en skillnad. Dessutom är den skönt varm när man masserar in ansiktet med den. Som ett mini-spa mitt i kaoset liksom. 

Nu ropar Hugo och vill ha saga. Börjar vi närma oss 22-tiden eller ngt? Hepp.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..