Bunkra inför hösten

Hugo kollar Ducktales på paddan i sitt rum och Mattias somnar gremling nr 2.

 Jag är nyduschad och spelar lite martyr över min handled som typ bändes ut och in när jag skulle kliva ur båten efter en liten kvällstur. Glömde bort att klänningsf-n inte var så vid intill knäna som jag trodde. Höll på att ramla ner mellan båt och brygga och kände mig exakt som en valross som brölade medan den vänder på sig. Im on fire! Måste vara ett av de mer sexiga moments Mattias sett mig i. 

Så är det dessutom näst sista dagen vi ses här. Snyft vad sorgligt det blev! Men för att ruska om mig från min destruktivitet så tänkte jag lista några pepp-saker att bunkra upp med inför hösten. Here it goes!

 

 
1) En schysst bas. Såklart. Tipsar dig om att lyssna på poddens avsnitt om just den perfekta basen för att få en guide till vad som är vad och hur du kan tänka när du ska investera i en ny variant. Länk finns i menyraden ovan ”Podcasten” eller in via iTunes/ Snygg-helt enkelt alt appen podcaster  och välj  ”Den perfekta basen”.

2) Ett kul nytt läppstift (färgen alltså). Våga testa nytt- det kan räcka med 2 ggr så har du vant dig vid dina nya läppar. Lyfter vilken look som helst och maskerar ett annars utmattat utseende… Jag ska våga mer mörka läppar, typ rödvinsfärgade och plommon. Exciting (misär att detta är mitt mest spännande just nu…)

3) Ett mörkt metallskimrande lack. Kommer mycket snyggt på den här fronten till hösten. CND Vinylux har en nyans som är mörkgrå metallic, Grommet, som jag tror är smashing ihop med ljusgrått skuggade ögon, mycket mascara, beigerosa läppar och ett svagt persikobrunt rouge. Och en tjock cashmeretröja. Ooo vad snyggt!

Dags söva Hugo. Sedan hetsäta Plopp och glass innan jag somnar i soffan framför ngn serie. Avundsjuk du blev nu va?! Eh, inte? Ok.

  1. Malin skriver:

    Grattis till nya jobbet! Men du MÅSTE fortsätta blogga! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..