Lyxigt värre

I mitt yrke är det väldigt viktigt att knyta kontakter och det gör man ofta på event. 

Event kan se ut på många olika sätt. Det kan vara en biopremiär, restaurangunvigning, modevisning mm  

Det brukar vara samma människor som är där, man tar ett glas vin, minglar lite och pratar lite. Det är ofta trevligt men lite same same. 

Igår däremot var jag på ett mycket trevligt och annorlunda event. Vi var 15 tjejer (och Daniel Paris:) som blev bjudna till båten ”sjö och land” som ligger på Strandvägen. Där blev vi rejält bortskämda!!! Vi fick manikyr, blev fixade i håret, massa gott att dricka, hur god mat som helst som vinnaren av Grillmästarna 2013 stod och grillade, de hade flera tävlingar med hur fina priser som helst. Jag vann en mixer tex:)!!

Det bästa av allt var att det var så blandat med folk. Jag pratade med människor jag aldrig skulle träffat om det inte vore för detta eventet. Jag träffade både gamla vänner och fick nya och en och annan bra kontakt:)

Tack Luxe event för en fantastisk kväll!!

 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
Det fanns ett fotobås där jag lekte för fullt:) 

 Under kvällen fick jag även den här bilden av Niklas. ❤️

 

 

  1. Hej Carin!

    Det här är egentligen inget inlägg till det senaste du skrev utan jag har en fråga eller en undran om Portugal. Du har ju varit där några gånger och nu är det så att vi är några som ska dit på en vuxen helg i september och tänkte höra med dig om du har några bra tips på restauranger och vad vi bör undvika? Vi är ju bara där 3 dagar så vi vill inte bara fara runt som yra höns:). Skulle bli glad för lite tips av en ”veteran”.

    Vänliga hälsningar Sari Salonen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..