Nu vågar vi tro på det!!!

 

 I September ska Theo bli storebror!!

 Det känns jätteläskigt och overkligt att skriva det men det är sant!!!:)
Vi gjorde KUB-test igår och allt såg jättefint ut. Det var en riktigt livlig unge som låg där inne. Den rörde sig konstant och jättemycket.  

 Eftersom vi haft ett relativt sent missfall i v13 innan Theo så är man väldigt ödmjuk inför tanken på att ens kunna få fler barn men nu vågar vi hoppas och tro:) 

Vi är förstås överlyckliga och längtar jättemycket!!!

 

  
 

Vi har inte berättar för Theo än men det känns som att han förstår att något är på g. De förstår mycket mer än man tror:)!! 

 1. Oh stort grattis till er!
  All lycka till!!

  Vad har hänt mer din och Tildes podd? Blir det inget mer med den?

 2. Grattis!!!!!
  Så kul o följa dig igen.
  Jag har BF den 22 mars o har en kille som blir 3 den 28 maj.
  Följer din blogg varje dag!
  Lycka till!!!❤️

 3. GRATTIS
  Det syns VERKLIGEN att Theo ska bli storebror han ser så klok nästan lite lillgammal ut….
  Han blir nog den PERFEKTA brosan
  LYCKA TILL

 4. Stort grattis! Jag har bara gått och väntat på att du skulle outa det, har haft det på känn länge 🙂 Hoppas att allt går finfint, och Theo kommer nog bli en fantastisk storebror!

 5. Grattis, kom in på din sida igår på Instagram och blev helt till mig haha min son är så sjukt lik din?Läskigt! Visade en bild till min 3 1/2 åring på din son och frågade vem det var, han sa men mamma det är ju jag! Haha synd att jag inte kan skicka en bild till dig!

  Ha det gott! Kram

 6. STORT GRATTIS!!!
  vad roligt för Er! Har själv haft två sena missfall innan vår son som är 5 dagar äldre än Theo, och har en liten tjej också på 1 1/2 år så jag har 13 månader emellan mina små! Det går i ett kan jag säga!!!
  Stort grattis igen ! Och puss på den söta blivande storebrodern ! 🙂

 7. Åh, ett stort Grattis till er <3 Kul och kommer att hålla tummarna hårt för er att allt går bra

  Kramar från Skåneland

 8. Grattis!!!! Måste vara kvinnlig intuition för jag hade det på känn ;). Så himla roligt! Jag talar av egen erfarenhet, det är så himla roligt att vänta syskon och ha två fina ungar hemma ♥ Jobbigt ibland men mest bara dubbel glädje och sååååå mycket kärlek!!

 9. Men grattis! Så himla konstigt men har haft en känsla att du varit gravid så VARJE gång jag gått in på din blogg sista tiden så har jag nästan väntat mig ett ” på smällen inlägg”
  Grattis grattis!!

 10. Stort grattis!! Fick också en känsla för ett tag sedan att du var gravid:)! Vet inte varför men har nästan och gått väntat på att du skulle berätta:) Vad underbart!!

 11. Hittade just din blogg. Så glad för er skull. Och sonen, hur söt är inte han? 🙂
  Lycka till o Grattis

 12. Gud vad kul!jag har en son som är född i augusti 13 och väntar andra barnet i juli 16!har följt dig sen ni fick er son och nu ska vi ha nästan samtidigt igen!!!:) lycka till!

 13. stort grattis hela familjen! så himla kul att få följa er på den här resan, önskar er stort lycka till! fick en känsla för ett tag sedan, och försökte kolla igenom bilder förgäves, lika snygg och snärt som alltid! så himla roligt i alla fall! grattis igen ❤️

 14. Grattis! Vad roligt! Vi har en liknande resa bakom oss (dock med tre sena missfall) och vi skulle ha barn samtidigt som er med Theo men på rutinultraljudet så såg man att bebisen inte levde längre…SÅ sorgligt 🙁 Men sedan kom vår dotter som är världens bästa tjej! <3
  Nu ska vi också, om allt går bra, få ett syskon till henne i september! Vi ska på KUB imorgon så håll tummarna… 🙂

  Ps våra barn går på samma förskola också, dock inte samma avdelning 😉 ds

 15. Stort grattis!! Så härligt! Och jag har bara väntats på att det skulle ”outats” få man har haft sina aningar!

 16. GRATTIS! Har haft mina aningar om att det faktiskt varit så. Inte lika många glas vin och dylikt på foton ?
  Superkul verkligen! Jag själv väntar barn ne 2 i juli, har en dotter sedan tidigare som blir tre i sommar ☺️

 17. Grattis! Vad roligt 🙂 ska bli så kul att få följa er! Har själv två barn som precis fyllt 4 resp 2 och börjar bli lite småsugen på en trea. Men det får nog ändå vänta ett tag till 🙂 kram

 18. Stort grattis! Kul att Theo ska bli storebror! Jag har väntat på att du skulle skriva om nya bebisen! Såg dina gravidvitaminer i ett inlägg för flera veckor sedan och förstod att ett litet syskon är på väg! ? Härligt att ni vågar tro nu! Kram!

 19. Hej! Stort grattis och hoppas ni bara njuter av graviditeten.
  Jag vet hur det känns att få missfall, har själv haft 3 och idag har jag två barn. Tack Gud!

  Kram!

 20. Underbart och stort grattis till er!
  Senaste två veckorna har jag varit inne på din blogg varje dag för att jag har känt på mig att du var gravid, hur man nu kan göra det!!??
  Jag haren son som är ett år yngre än din Theo och dom är så lika!
  Jag är från Sydamerika och pappan är helsvensk så det är så kul att följa.

 21. åh men vad roligt!! Grattis finaste familjen. Vad roligt. Vad är det för vecka nu? Vad spännande och vad glad jag blir för er skull. Stor kram och lycka till.

 22. Va roligt! Har en flicka född en vecka innan Theo och väntar nu syskon i september:) Jag har vetat om att du är gravid, vill du veta hur? Jo du lade ut en bild på en blå matta du köpt till köket, och om man zoomade in så såg man en vitaminburk till höger i bilden som det stod gravid på. Anledningen till att jag lade märke till det är för att jag själv äter likadana. Hihi men ville inte säga eller fråga något av respekt till er. Men ändå roligt att jag lyckades se det:) Grattis!

 23. Stort grattis. Hade också ett sent missfall innan vår dotter föddes samma dag som er theo. Dock kom hon även 6v för tidigt så jag va ganska skraj under graviditeten med lillasyster. Men allt gick bra o hon blir snart 6mån. Ska bli så himla roligt att följa er o theo som storebror. Han verkar vara en underbar pojke.

 24. Stort grattis! Så skönt att höra att ni är gravida. Har också precis gått igenom ett sent missfall och hoppas kunna bli gravida igen. Du ger mig hopp!

 25. Härligt! Grattis!
  Vi har precis berättat för vår lilla kille att han ska bli storebror i augusti. Han är lika gammal som T och döpte genast bebisen till ”lilla bror”. Fantastiskt vad mycket dom förstår och själva kopplar i hop i denna ålder.

 26. Så otroligt roligt, ett stort grattis till er alla tre och lycka till! 🙂
  Har tänkt tanken att ni är gravida, för de senaste bilderna på dig så har du liksom gömt undan magen, i alla fall på insta 🙂 <3
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..