Det blir en…

Igår var vi på Rutinultraljud. Allt såg jättefint ut!!!

Det är så underbart att se det lilla livet. 

 

 Den låg med fötterna i kors, precis som Theo gjorde och fortfarande gör.  

 Fötterna

Den låg med ryggen upp så jag tyckte det var jättesvårt att se och vi fick inga bra bilder…

Det viktigaste är såklart att barnet är friskt och när vi såg att allt var perfekt så ville vi även veta vad det blir för kön. 

Theo ska få en liten lillebror!!!

Det blev så verkligt när vi fick reda på det. Det blev någon och inte bara något. 

Alla, förutom min mamma och mormor och även jag sista veckan, har trott att det skulle bli en tjej. Vi har sagt att det skulle vara kul med en tjej eftersom vi har en kille  ( men självklart spelar det ingen roll) men med en gång barnmorskan sa att det var en kille kände jag som en lättnad. Det kändes liksom ” ja men det här kan vi”. Plus att tänk vad roligt för Theo med en lillebror. Theo har sagt hela tiden att det är en pojke i min mage och han hade rätt!!!

Vi blev även framflyttade 2 dagar så nu har vi BF 17 september. 

Åh vad jag längtar!!!!

 1. Hej

  Grattis till pojken i magen ! =) Jag har bf den 18 september så det blir extra kul att följa dig =) Även jag har en pojke i magen…den fjärde för mig =)
  Ha det gott!

 2. Å grattis till en fin liten bebis. Så spännande att få se dig här i bloggen i väntans tider :-)!! Kramar Anna

 3. Grattis till lilla pojken? Har följt din blogg länge och blev så glad när du berättade att du var gravid då jag nämligen är gravid samtidigt denna gång med två tvillingflickor i magen och bf 18 september? Extra spännade att följa dej nu?

 4. Vad underbart med en liten pojke och en lillebror till Theo!! Grattis till er! Vi har också två små supergullig pojkar.finns inget bättre 🙂

 5. Ville bara gratulera till lillebror. Tittar in här då o då men aldrig lämnat avtryck.
  Vi väntar oxå på en lillebror med bf 11/10. 🙂
  Kram Sofie

 6. Stort Grattis!! 17 september är ett fantastiskt bra datum 🙂

  Själv väntar jag barn nr 5, flicka nr 5 oxå med BF 1/8

 7. Åå vad kul! Stort Grattis till er <3
  Är själv mormor till min äldsta dotters 2 söner. Där skiljer 23 månader mellan demo de har just fyllt 1 o 3 år. Vilken glädje de två har av varandra <3

  Kramar från Skåneland

 8. Åhhh, vad kul ?
  Grattis till lillebror, vilken tur Theo har och vad duktigt av honom att veta ? (Eller kanske ha tur ?)
  Fortsätt njuta nu av varandra o magen.

 9. Åh grattis! Vilken lycka.
  Vi har två pojkar, 7 år i vinter och 3 år i sommar.
  Det finaste som finns är att se deras otroliga kemi med varandra. Det är fantastiskt att se. Pojkarna är också så otroligt måna om sin mamma (mig) och vill alltid mysa och kramas med mlg. Tror verkligen att relationen mamma/son är något speciellt. Ville också ha en av varje innan vi fick lillebror men nu ser jag bara positiva saker med att ha två älskade söner.

 10. Va kul!! Vi är beräknade samma dag som er men har inte RUL förrän på måndag, dottern hoppas på lillasyster hehe så ska bli spännande 🙂

 11. Åh, vad kul! Storebror och lillebror! ? Jag har två söner på 3 och 1 år och det har ända från början känts så rätt och självklart med två små killar. De som påstår att ”alla kvinnor innerst inne vill ha en dotter” har inte träffat mig. ☺ Jag hade såklart välkomnat en dotter med samma stora kärlek, men jag har aldrig känt någon önskan att få en dotter eller besvikelse över att inte få någon.

 12. När jag var gravid med mitt tredje barn så sa min dotter och son att dom ville ha tvillingsyskon
  Dom var säkra på att det var tvillingar som låg i min mage. Och när vi gjorde första ultraljudet så såg vi hur rätt dom hade. Idag har de sina tvillingsystrar:) och en liten sladdis lillebror också..

 13. Grattis så kul. Lycka till.

  Jag ska bli far-mor för första gången oxå till en gosse. Är typ samma datum uträknat. 16 september.

  Jättekul.

 14. Stort grattis! Min son är lika gammal som Theo. Han har alltid sagt att det blir en lillasyster. Har BF på tisdag. Undrar så om han har rätt. Det spelar såklart ingen roll. Många tror att man vill ha en tjej när man redan har en kille. Men att ha två brorsor är ju härligt det också!

 15. Gud va roligt!! Jag går omkring och dagdrömmer om när det är vår tur igen. Önskar mig sååå en liten pojke till. När jag väntade min son så önskade jag mig en dotter, nu kan jag inte tänka mig något annat än en son till. Är nog en riktig pojkmamma ? Stort lycka till! Och speciellt grattis till storebror!

 16. Stort grattis! Jag har 2 pojkar där den yngsta är en månad yngre än Theo och storebror är 2 år äldre och de har sååå roligt tillsammans. Storebror är lillebrors stora idol och han vill göra allt exakt likadant. Under graviditeten med lillebror hoppades jag lite mer på en flicka och jag ska villigt erkänna att det var en liten besvikelse när vi fick reda på att det var en pojke. Men så fort han tittade ut så ändrades det direkt och med facit i hand så är jag otroligt glad över att det var en lillebror och att jag får ta del av deras fina syskonrelation <3 Nu har jag nr 3 i magen och ser med spänning fram emot RUL om 2 mån och bryr mig överhuvudtaget inte om vilket kön det är 🙂

 17. Grattis vad roligt 🙂 Själv ska jag på rutin ul nästa vecka. Jag har beslutsångest om jag vill veta kön eller inte. Vill helst vänta och bli överraskad men är samtidigt så nyfiken så att jag kanske blir tvungen att fråga 😉 Dottern önskar sig iaf en lillassyter

 18. Grattis vad kul! Vi har rul imorgon och jag är såå förväntansfull! Vi kommer också kolla kön om det går, men i första hand vill vi såklart veta att allt ser bra ut 🙂

 19. Stort grattis! Vad underbart!

  Jag trodde att jag var en ”tjejmamma” bara för att jag gillar pyssla. rosa ting och tyllkjolar..
  Men så fel jag hade.
  Jag är faktiskt en ”bättre” pojkmamma än vad jag hade trott. Jag trodde på något märkligt sätt( och smått pinsamt att erkänna faktiskt) att de flest killar leker krig och alla tjejer gillar att pyssla. Haha. Det var nog därför jag var lite nervös inför att bli en pojkmamma. Men under mina år som mamma har jag fått det motbevisat! Om och om igen.

  Pojkarna har så roligt tillsammans. Bästa kompisarna. Att se detta får verkligen mitt mammahjärtat att slå volter.

  Kram Kristin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..