Prisvärt och bra!!

cetaphil

Jag har, i samarbete med CETAPHIL, fått prova några av deras hudvårdsprodukter.

CETAPHIL är en av världens mest sålda hudvårdsserier och har i 60 år varit en favorit hos skådisar, modeller och kändisar i Hollywood. För ett år sedan introducerades de även här i Sverige. Bättre sent än aldrig:)! 

Det finns väldigt många olika produkter och de är även anpassade till olika hudtyper och behov. 


Jag har under en period testat dessa produkter då de passar min hudtyp (blandhy) bäst 

Facial Cleanser 

Den här ansiktsrengöringen är jag väldigt nöjd med! Man känner sig väldigt ren efteråt och med ett skönt lödder tar den bort allt smink på en gång, vilket inte är en självklarhet då jag ibland har mycket smink när jag jobbat i rutan eller stått på scen.

Den känns mild och återfuktande och huden känns inte torr och stram efteråt som jag tycker att den kan göra ibland. Man får en liknande känsla som när man varit på ansiktsbehandling dvs det känns lite ”medicinskt” på ett bra sätt om ni förstår vad jag menar 🙂


Daily Facial Moisturizer

Den här ansiktskrämen känns lätt och vårdande. Man ser inte helt flottig ut efter man tagit på den utan den tas upp direkt av huden. Ansiktet får en fin lyster och känns frisk.

Den skyddar mot solen och är rekommenderad av hudläkare och även av mig:)


Moisturizing Lotion

Nu när jag har en liten spädis så undviker jag parfym och även parfymerade produkter då jag inte vill dofta starkt utan jag vill att Max ska känna min doft.

Jag kan tycka att det inte känns så lyxigt med parfymfria lotions men den här produkten kompenserar sin doftlöshet (är det ens ett ord:) med känslan man får.

Huden blir väldigt mjuk och len och krämen tas upp väldigt snabbt och den kladdar inte. Huden håller sig även mjuk länge!

Nu när det är så här kallt ute blir min hud väldigt torr men den här lotion hjälper verkligen mot det. Jag duschar alltid på kvällen och smörjer in mig då och jag behöver inte ta mer lotion på morgonen igen utan jag tycker att känslan håller i sig i 24h.

Jag har även använt den på Theo. Den är studerad på barn och man säger att barn från 2 år kan använda den.

Repair Hand Cream

Den här handkrämer tycker jag tyvärr tar lite för lång tid att tas upp av huden. Händerna känns kladdiga men när den väl sjunker in blir händerna väldigt mjuka och sköna. Detta är en nattkräm för händerna så det är därför den är ”fetare” och som sagt på morgonen är händerna väldigt mjuka och sköna. Den har en väldigt mild och god doft.

Om man vill ha en ”vanlig” handkräm är det Protect man ska välja.

Summa sumarum

Jag kan verkligen rekommendera CETAPHILS produkter och jag kommer absolut att fortsätta att använda dem speciellt rengöring- och ansiktskrämerna.

Det är inget lyxmärke vilket jag gillar:) Jag tycker att det tar emot att lägga mycket pengar på produkter då jag vet att det finns märken som uppfyller sitt syfte och är mycket mer prisvärda som tex just CETAPHIL! 

Man kan även köpa dem på alla apotekskedjor i Sverige så de är lätta att få tag på och de finns även på Apotea.se

Produkterna har väl dokunenterad effekt och rekommenderas av hud- och barnläkare världen över.

Och en sak till som jag tycker är otroligt viktigt: produkterna har aldrig och kommer aldrig att testas på djur!!! 

Ni kan läsa mer om dem på Cetaphil.se

  1. Jag älskar Cetaphil! Har hittills haft ansiktskräm och burken med bodylotion. Är en riktig torris 😁
    Tänkte bara tipsa att apotea har 20% på Cetaphil denna veckan. Så bra, älskar apotea också för deras priser och fri frakt som kommer snabbt! 👍

    1. Hej
      Jag förstår inte allt jubel kring cetaphil. Speciellt rengöringen funkar ju endast på osminkad hy, har du smink så sitter mycket kvar om du tar med en bomullsrondell efteråt. Dagkrämen tycker jag är alldeles för fet och lägger sig som en fet hinna. Detta är mina åsikter men blir så överaskad varje gång någon recenserar dessa produkter. Är det för att det är ett samarbete man inte vill skriva något negativt? Jaja finns större problem att diskutera. Tack för en underhållande blogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..