Fars dag

Lucky me!!!

Tänk vilken tur jag har som har två av världens bästa pappor i världen i min familj!!!

Min pappa som är den mest omtänksamma, mest osjälviska och snällaste människan jag vet!! Och mina barns pappa, min älskade man, som jag älskar,  beundrar och är stolt över varje dag. Oj, vad jag är glad att våra barn har just dig till pappa. En perfekt förebild som pojkarna kan se upp till och som alltid sätter deras bästa i första rum. 

Jag älskar er båda över allt annat på denna jord!! ❤️❤️❤️

Dagen har spenderats med fokus på Niklas. 

Vi gjorde en stor frukost med pannkakor och ägg och bacon sen gick vi upp och väckte Niklas med sång. Theo propsade på att vi skulle sjunga ”jag må han leva”… ja ja. Varför inte:)

När jag berättade för Theo för ett tag sedan om farsdag undrade jag vad han ville ge pappa för present. En medalj!! svarade han då. Ok då!! Klart farsan ska ha en medalj!


Niklas och Theo åkte till Sats där Niklas tränade och Theo kunde leka av sig lite av allt spring i benen. Jag och Max åkte in till stan och dansskolan Base23 där Max testade på babybase. En danskurs, för de aldra minsta 1-2.5 år. Så gulligt!!! Max tyckte det var hur kul som helst. Han börjar alltid dansa så fort det kommer på musik så detta var perfekt för honom. Vi får se om vi kan gå de resterande gångerna. Det krockar tyvärr med lite annat. 

Lunch hade jag bokat på vårt favvoställe The old smokehouse. Lika gott och trevligt som alltid!

Resten av dagen har vi spenderar hemma. Det finns alltid ngt att fixa med. 

Jag gjorde en klassisk söndagsstek till middag. Den stod i 2.5h i ugnen på låg temp. Det blev helt ok. Trodde att det skulle bli godare men Niklas ar nöjd ändå:)

Marängswish
Vi har haft en väldigt fin dag och killarna har varit på bra humör. 

Hoppas ni också haft en fin dag!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..