Wow, vilken dag!!!

Svårslaget!!

Alltså den här dagen. Vädret har varit helt magiskt!!!

Inte ett moln på himlen, strålande sol och vindstilla.

Vi var tom uppe på toppen med grabbarna, Theo och Louis, för de åker såpas bra nu. I sluter kunde båda åka utan sele. Louise åker jättefint men Theo gillar fortfarande störtlopp så honom måste man åka bredvid och vara beredd på att stanna.

Vi avslutade dagen med att gå ut och käka med min bror och familj på ett ställe där de har både lekland och bowling. Det var två, eller rättare sagt tre, killar som somnade direkt när vi kom hem. Vi trodde att Max skulle somna mycket senare då han sov 4h i pulkan på fjället idag. Han vaknar väl vid 4.30 istället. Behöver jag säga att det är min morgon….:)

Jag sov mellan 21-08 i natt så de känns ok om han vaknar tidigt då jag fick mig en rejäl dos med sömn inatt.

Godnatt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..