Jag har haft dem varje dag!!!

Jag älskar dem!!

Idag var jag och besökte Camilla och Klara på Famljesmycken som gjort mina ”guldklimpar” som jag har runt halsen.

Jag älskar verkligen det här halsbandet och har haft det varje dag sedan jag fick hem det vilket är 1 år sedan.

Vi polerade upp det plus att de ska göra ett armband till mig.

När Theo föddes fick jag ett halssmycke av Niklas som vi designade själva och nu tänkte jag göra ett till hjärta som ska hänga fast i det andra. Ett hjärta för Max. Och sen ska jag ha det som armband istället. Tror det kommer bli jättebra. Jag gav den typ fria händer:)

Passade även på att polera upp mina andra ringar som jag kom på att jag måste göra större då de alla satt som berget. På gränsen till panik när jag inte fick av dem men med diskmedel och lite våld kom dem till slut av….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..