ANNONS

Vill ha allt!!!

/

Igår var jag på ett superfint frukostevent där Kappahl visade upp sin höstkollektion för barn.

Så himla fina grejer.

Jag har alltid älskat Newbie då, som ni flesta vet, jag älskar att syskonmatcha. Eftersom Max ärver de flesta kläder från Theo är det tråkigt att köpa exakt lika till dem för då får Max gå runt med likadana tröjor i 4 år… men Newbie har ju så man kan matcha mönster och färger men kläderna är inte exakt likadana. Älskart!!!

Här kommer lite bilder från gårdagen:)

det här var mina favoriter!!!!älskar djungelmönstret!
längtar lite till julen när jag ser dessa!!
ett måste till halloween!

2
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00