I annonssamarbete med CETAPHIL

Mina favoritprodukter

Jag har gått in i ett längre samarbete med CETAPHIL, ett ambasadörskap, vilket jag är väldigt stolt över och detta visar även hur nöjd jag är med deras produkter då jag aldrig hade gjort det om jag inte tyckt om varumärket!

Jag har använt Cetaphil under en lång tid. Första gången jag provade dem var för 2 år sedan, november 2016. Ni kan läsa vad jag tyckte om dem då här. 

Jag använder så gott som bara deras produkter dvs duschcream, bodylotion, ansiktsrengöring, fuktkräm, handkräm mm och även Niklas och barnen använder Cetaphil.

Och vi är ju såklart inte dem enda som använder dessa produkter: ) Cetaphil är en av världens största hudvårdsserier och är framtagen för personer med torr och känslig hud – och för dem som vill undvika det. Produkterna säljs i över 80 länder och har funnits i 71 år och kom till Sverige 2015. Trots att dem inte funnits så länge på den svenska marknaden är dem på topp 10-listan över mest populära hudvårdsprodukter på apotek och Cetaphil Gentle Skin Cleanser är den bäst säljande ansiktsrengöringen där.

Idag tänkte jag gå igenom mina absoluta favoriter, dem som jag använder VARJE DAG.

För att göra det lite ”roligare” har jag även gjort en liten film där ni får följa med när jag gör min kvällsrutin: )

Här kommer en skriftlig ”recension” av mina favoritprodukter!

Cetaphil Facial Cleanser

 • Tar bort ALLT smink, även tufft tv-smink
 • Man känner att man blir ren på djupet
 • Den funkar på känslig hy men har man riktigt känslig och torr hud rekommenderas Gentle Skin Cleanser
 • Pumpflaska!! Det bästa! Så skönt när man bara behöver använda en hand och slipper att öppna och stänga flaskor när man är blöt och nerkladdad av smink

Cetaphil Daily Facial Moisturizer

 • Den absorberas snabbt in i huden
 • Kan användas som dag och natt-kräm
 • Pumpflaska: )
 • Huden blir inte glansig och kladdig efteråt
 • Doftfri vilket jag tycker om när ansiktsprodukter är
 • Den skyddar mot solen

Cetaphil Protect Hand Cream

 • Går snabbt in i huden
 • Gör så att händerna blir superlena
 • Tillför ”lagom” mycket fukt vilket man kan behöva nu när hösten och kylan är här
 • Doftfri
 • Smidigt tup som man lätt får plats med i handväskan
 • Jättebra att smörja in torra nagelband med

Detta var alltså de produkter som jag använder varje dag, morgon och kväll.

Har ni några frågor får ni gärna skriva dem i kommentarsfältet så ska jag göra mitt bästa att svara på dem!!

Ni kan även gå in på cetaphil.se och läsa mer.

Jag säger som Olivia Wild; Jag använder dem billigaste hudvårdsprodukterna – inte för att dem är billiga utan för att är dem är de BÄSTA!!  

 1. Att det ska vara så svårt att skriva de och dem på rätt ställen. Sorry, jag brukar inte klaga, men just i denna text var det på så väldigt många ställen. Om det var jag som betalade för marknadsföringen skulle jag bli besviken.

  1. Jag testade Cetaphil, men tyckte tyvärr att den inte tog bort mascaran alls utan den låg kvar under ögonen. Och då använder jag ickevattenfast mascara.

    1. @Emma: Jag blöter pads och har på rengöringskrämen och stryker över ögonen. Med t ex Dermalogica så försvinner all mascara med en strykning per öga. Med Cetaphil måste jag preppa ytterligare en pad per öga och stryka undertill (och ibland även ovantill) för att få rent. Dvs 2 pads och 2 omgångar rengöring per öga istället för 1 pad och 1 omgång rengöring. Därav min åsikt om Cetaphil och mascara.

 2. Använder också cetaphils produkter, älskar dem. Köper inget annat. Önskar dock att de hade en Ögoncreme 🙈. Ha en fin dag/kväll 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..