Tur eller skicklighet???

Igår ställde man ju om klockan till vintertid….. jag minns förra året då låg jag i sängen med en klarvaken Max och klockan var 5….

Så trodde jag att det skulle bli igår också men icke!!

Vi hade en liten plan som vi inte visste hur den skulle tas emot men det gick bra: )

I lördags efter mässan så åkte vi hem till Familjen Neck, Theo och Gustav och papporna hade tidigare varit på Tobbe Trolkarls show som förövrigt var jättebra!! Killarna var djupt imponerade och det har trollats här hemma mest hela tiden efter den. Så gå och se den om ni har möjlighet. I alla fall: ) Vi var där och åt middag och istället för att åka hm vid 20 då de brukar somna så höll vi ut till 21.30. Båda grabbarna var helt slut och totaldeckare i bilen hem.

Max har tidigare varit så att ju senare man lägger honom desto tidigare vaknar han….ingen logik….men det har ändrats lite.

Och som sagt vår plan funkade!!

Max sov till kl 06, dvs 07 ”vanlig” tid och Theo vaknade vid 8. Perfekt!!!

Jag vet inte om det var tur eller skicklighet men skit samma, skönt var det!!!!

Efter ett försök till att gå till frisören med Max, som misslyckades igen, åkte vi till Gröna Lund. Theo klippte sig och blev så fin så men Max vägrar. Ja ja. Han får väl se ut som ett troll då.

Gröna Lund var superfint och KALLT!!!! Herre Gud!! Men Theo hade jättekul med dem få attraktionerna han kunde åka. Det var sååååå mycket folk och väldigt långa köer och eftersom det var så kallt så pallade vi inte så länge.

Men det var så hila fint överalt med alla pumpor och haloweenpynt. Jag var bara i ”barn delen” men det var tydligen jättefint på den andra delen också och även lite läskigt enligt Theo som var på strålande humör hela dagen.

Max däremot var på riktigt dåligt humör. Det var mest gnäll från hans sida och att stå i kö är ju inte hans paradgren precis men han tyckte det var kul när han väl kom fram.

Han ville även mest vara med Niklas men eftersom jag inte vågar åka de saker som Theo vill åka (fegis, I know) så får Niklas ta honom och jag får vara med Max, något som Max tyckte var en jättedålig ide. Han är verkligen pappas kille, vilket jag iof tycker är rätt gött….

Men efter att ha burit på ett gnälligt barn i 3 timmar är min rygg helt paj idag. Men jag har lyckats få en massagetid i eftermiddag. Sååå skönt!!

Theo blev inspirerad av allt Haloweenpynt på Grönan så han och Niklas gjorde jättefina pumplyktor när vi kom hem.

Sömnen börjar faktiskt bli bättre här hemma. Peppar peppar! tvi tvi tvi! Max sov till kl 6 idag också. Sjukt att man tycker att det är bra…..

  1. Karin skriver:

    Vi lyckades få till det helt ok i söndags och igår, sen idag gick det åt skogen med vakning kl 5:30 (vilket iof inte är jättejättefarligt men…)
    Så innan kl var 12 hade jag hunnit baka, sätta igång maten i crock-potten samt lyckas söva båda barnen (3-åringen brukar vägra sova på dagen, endast bilåkning brukar funka, men idag så 💪🏻).

  2. Anna skriver:

    Åh vi hade en lång period där vid 1,5-2 som vår son också tyckte 5 var helt normal tid att gå upp. Nu vid 2,5 får vi väcka honom kl 7 för att gå till dagis och helger sover han till runt 8. I lördags sov han till 8.45!! 🙌🙌

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..