Det kan vara så att vi spårar…

Theo blev som sagt väldigt inspirerad av Gröna Lund och allt Halloweenpynt som var där så nu vill han göra om vårt hus till ett skräckhus🙂

Jag försöker dra i bromsen samtidigt som jag också tycker det är väldigt roligt!

Vi började pynta lite smått i går och efter förskolan var vi och köpte mer pynt….

Det kan vara så att vi spårar….

Vi kör ”bus eller godis” på fredag på våran gata och efter det föreslog jag till Theo att vi kunde bjuda över alla barn (24 st…) på gatan på ett Halloween-disco. Den idéen togs emot med öppna armar så igår kväll satt jag och Theo och gjorde inbjudningskort till alla som vi sen la i brevlådorna hos folk. Kul!!!

Nu ska jag börja planera vad jag ska baka:)!!!

  1. Hej, imorgon blir det bus lr. godis för första gången, för våran dotter, hon och några kompisar ska gå runt där vi bor. 😁 Själv ska jag vara hemma med sonen, och göra frysta bananspöken. 😁

  2. Åh vad härligt! Här hemma blir det spökfest för dottern och hennes kompisar imorgon. Lillebror får också vara med såklart. Jag ska bjuda på spindelvävsmuffins, spökmaränger och chokladbollsspindlar, och lite spökbajs förstås (popcorn) 😁🕷🕸🎃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..