En AKTIV helg

Vi är ju inte familjen som slappar hemma en hel dag precis. Eller det kan hända men vi trivs bäst när vi hittar på saker och nu i helgen var det inget undantag:)

I fredags hade vi Halloween Disco och det blev riktigt lyckat!! Det var ca 10 barn och även några vuxna. Kul att prata lite med de andra föräldrarna på gatan över ett glas vin och lite kladdkaka och inte bara när man spelar bandy:)

I lördags var vi först på gymmet. Killarna älskar att leka på minisats och det är rätt skönt att börja helgen med ett träningspass så behöver man inte tänka på det mer:)

Theo har pratat länge om att Bowla så det passade vi på att göra på eftermiddagen.

koncentrationen höll ett tag iaf:)

Det viktigaste är ju inte att delta utan att vinna och det gjorde jag!!! Hahahaha!!!!

Pojkarna var såklart jättetrötta efter en intensiv dag så vi la dem lite tidigare än vänligt. Kl 20 sov båda två och vi köpte pizza och tittade på film. Så jäkla nice!!!

sugen 🙂

Kom ni ihåg när jag skrev att jag skulle jinxa Max sömn när jag skev om det? Jajamensan, så blev det också!!

04.22 vaknade han i morse. Fy!!! Vid 05.40 tog Niklas över och gjorde en deal med Max som han faktiskt höll. Han fick gå ner och äta yoghurt ( det är därför han vaknar, för att han vill äta yoghurt) om han lovade att sova lite till. Efter yoghurten la de sig i soffan och mycket riktigt, han somnade om och vaknade igen vid 7.

Idag har vi kört parkour hela familjen. Full fart!!! Jag är riktigt imponerad av Theo som utmanar sig själv hela tiden samt blir utmanad av tränarna som ser att han har mer att ge samtidigt som han är klok och försiktig!!!

den här lille killen är däremot inte försiktigt. Omg!! Där gäller det att vara med kan jag lova….
avslutade med lite lek på lekplatsen.

Efter skogspromenad, lek hos kompis, bandy på gatan och en god söndagsmiddag bjöds jag och Niklas på Stockholms absolut bästa restaurang!!

de hade dukat upp och lagar sushi och bjöd på kaffe ❤️

Nu sover killarna och det dröjer nog inte länge fören jag och Niklas joinar dem. Det är ju en dag i morgon också:)

Hoppas ni haft en fin helg!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..