Är det någon som känner igen sig????

Jag har efter båda mina graviditeter tappat supermycket hår. Efter Theo hade jag stora kala flikar vid pannan och efter Max förändrades hela hårkvaliteten.

Men nu har det hänt något mer.

Jag kan inte styla håret längre för inget håller!!

När jag lockar det går lockarna ut efter bara några minuter minuter.

Här om dagen stod tänkte jag att jag skulle anstränga mig för en gång skull och lockade hela håret så jag skulle få ett fint hollywood-svall…. Det var 40 minuter som jag aldrig får tillbaka och inga lockar blev det heller….

tanken var att det skulle bli såhär…

Efter 10 minuter var det lite vågigt men inget hollywood-svall där inte.

Vad har hänt????

Är det någon mer som har det så här???

Förut kunde jag göra vad som helst med håret och det höll dagar.

en vääääääldigt gammal bild men kolla krullet!!!!

Nu kan jag göra det rakt eller göra inget alls och då är det bara frissigt…..

Det spelar ingen roll om jag använder produkter eller om frisören gör det. Inget funkar.

I-landsproblem I know men tråkigt tycker jag!!!

  1. Mitt hår har också ändrats under mina graviditeter. Efter första barnet fick jag lockigt hår (från att innan ha rakt med lite fall) och efter det andra barnet är det tillbaka till rakt hår och det lockiga är som bortblåst.
    Konstigt.

  2. Känner så igen mig. Mitt yngsta barn är 5 år, men håret har inte blivit detsamma trots att det gått så lång tid. Nu är jag gravid med vår trea och äntligen mår håret och även hårbotten (som tidigare kliat rätt rejält) mycket bättre. Glansen är tillbaka och det är inte lika fjösigt. Deppigt bara att veta vad som väntar sen igen.. tror jag kommer testa Hair talk eller något sedan.

  3. Känner absolut igen mig. Efter 2 graviditeter har jag tappat vad som känns som kilovis med hår.. innan hade jag tjockt, fint o lockigt hår. Nu är det tunt, platt o livlöst med kala fläckar vid tinningarna.. 😩

  4. Haha, vet hur det är. Har samma problem, väntar vårat tredje barn när som helst, och håret ser ut som, ja vet inte vad.. 😁 Funderar på att klippa det sedan när våran lillkille kommer. 😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..