ANNONS

Själv med barnen

/

I söndags eftermiddag åkte Niklas till London och jobbade och kommer inte hem förrän på onsdagskväll så jag är själv med killarna i 4 dagar.

Det går alltid jättebra men det kräver en viss planering tycker jag. Jag köper alltid lätt mat att lagat så det inte tar för lång tid, försöker att hitta på ngt efter förskolan tex gå till gymmet så de får leka av sig på minisats så de inte bara är hemma vilket oftast resulterar i bråk…. och sen går jag alltid och lägger mig när de ska sova…

Jag brukar tänka att man vet ju aldrig hur natten blir…. men på senaste tiden har båda sovit jättebra vilket har gjort att jag har sovit 10 timmar/natt eftersom jag går och lägger mig med dem. Superskönt!!

I måndags tog det 2h att lägga Max. Det kan bero på att han somnade i soffan vid 16.30 och tog en liten napp: )

de här läpparna❤️

Men tillslut somnade vi alla 3 i vår säng. Trångt men mysigt: )

2
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00