För bra för att vara sant!!!!

Jag och Jenny har pratat om att åka någonstans i 6 (!) år tillsammans. NU fick vi till det!!!!

Igår åkte vi till Dubai och det är här jag sitter och skriver detta:)

Direkt på flyger kände vi lugnet infinna sig. Vi flög med Emirates och jag har flugit med dem förut och blir alltid väldigt positivt överraskad. Bara lyxen att kunna välja bland massa nya filmer som man annars inte har tid att se. Jag såg två (!) filmer:) kommer inte ens ihåg när jag såg 1 film senast som inte innehöll tecknade legogubbar eller Bamse. Så lyxigt!!!

Vi landade sent på kvällen här och trots att klockan bara var 22 svensk tid så gick vi och la oss ganska direkt när vi kom till hotellet.

vår utsikt från rummet

Jag brukar alltid boka alla resor själv med flygbiljetter, aktiviteter, hotell mm men den här gången tog vi den ”enkla vägen” och gick via en resebyrå, eBeach.se. De har fixat ALLT. så himla skönt!! De har även tipsat om aktiviteter som jag aldrig skulle tänka på själv. I morgon ska vi tex åka på ökensaffari. Så himla spännande. Mer om det i morgon:)

I dag har jag och Jenny inte gjort många knop!!!

Vi började med en härlig frukost följt av en promenad längst stranden. Dubai är en så annorlunda stad tycker jag. Eftersom det är en ”ny” stad så känns det på låtsas på något sätt.

Vi har även njutit av varsin helkroppsmassage

Ett dopp i havet

En härlig lunch

Badat i poolen

Slumrat till i solstolen och läst några kapitel i boken som jag velat läsa i några år nu.

Det går ingen nöd på oss som ni hör:)

Ikväll har vi tänk att äta ngt gott på hotellet och sen köpa med oss chips upp på rummet och titta på Melodifestivalen på datorn. Vi älskar Mello båda två så det får vi inte missa. Jag tror att John Lundvik vinner. Vem är er favorit???

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..