Dags att åka hem

Nu har vi kommit till sista dagen på vår resa. Vårt plan går 00.30 I att, landar 03.45 I Stockholm… inte ultimata tider men samtidigt får vi en extra dag här nere:)

Kjol fr Lindex

Jag har fått jättemånga frågor om vad jag tycker om hotellet så jag tänkte att jag svarar alla på en gång.

Vi har bott på Blue Star Euphoria på Kreta och det här verkligen varit super!! Jag är riktigt imponerad. Vi är, som jag har skrivit innan, ingen all-inclusive-familj men det här har inte känns som ett sådant hotell då jag har fått för mig att det är en typ av kommers på sådana hotell…. utan här har det varit lagom mycket folk, har inte varit några problem att få solstolar vare sig vi varit vid poolen eller på stranden, alla 4 restauranger på hotellet har haft jättebra mat, väldigt bra kids club med barnpassning (fr 4 år) om man velat ha det, lagom stort vattenland, fin stenstrand, mycket gräsmattor så barnen kunnat springa runt, väldigt trevlig personal, fina rum, bra spa, rent och snyggt! Hotellet har bara varit öppet i 1 år så allt är väldigt fräscht!

Det enda som varit negativt är att poolen inte var uppvärmd och därför iskall men det är ju inte högsäsong och inte så varmt i luften så det blir ju annorlunda i juli/augusti.

Vi valde att åka in till Chania en kväll. En mysig fiskeby, bäst största stan på Kreta. Det tog ca 20 min med taxi och kostade 35 euro. Det var skönt med lite variation.

Nu har vi varit här på en träningsresa då jag har arbetat så vi har ju inte haft en ”riktig” semester men barnen har ändå haft det och de här trivts jättebra!

Träningsresa som jag gjort med Coop har varit fantastisk. Underbara deltagare, ca 125 st, inspirerande och kunniga tränare och roliga och varierande klasser. Om jag inte varit instruktör själv hade lätt kunnat tänka mig att åka på en sån här resa!!!

Nu ska vi njuta på stranden och suga ut det sista av värmen och ledigheten innan vi åker hem!!

Jus Ja. Theo mår Hur bra som helst nu. Det var antagligen bara ngt som behövde komma upp. Skönt!!!

 1. Yeeeej du vågade ha bikini på dig!! Snyggt jobbat! Kanske en annan mjuk, volangig mamma ( jag alltså) också ska våga i sommar..?? Kasta baddräkten o visa upp tigerränderna efter 2 graviditeter.. får se om jag vågar!
  Snygg som satan är du kvinna! ❤️
  Kram / Therese

 2. Marie skriver:

  Såååå snygga skor! Var kommer dom ifrån? Älskar din blogg! Kram

 3. Ida skriver:

  Vad snygg du är! Gillar verkligen din klädstil 👌

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..