7 år sedan sist….

Det är 7 år sedan jag har haft en bikini på mig…..

När jag var gravid med Theo fick jag en massa bristningar på magen och efter en graviditet till så är magen inte sig lik.

Jag har inte VÅGAT haft bikini på mig och inte känt mig bekväm utan gömt min kropp i baddräkter för jag har varit rädd för att folk ska titta. Titta och jämföra, för många på stranden har sett mig i minimala klänningar för 10 år sedan när jag var med i Lets dance.
Då en vältränad 21-åring med rutor på magen.
Nu en tvåbarnsmamma som är glad om jag har tid att komma iväg till gymmet en gång i veckan.

Men nu i Grekland tog jag på mig en bikini.

Och vet ni vad som hände????

ABSOLUT INGENTING!!!!!

Det var ingen som stirrade. Ingen som sa någonting. Ingen som pekade.

Och vet ni varför???

FÖR INGEN BRYR SIG!!!!!!

Det är bara i mitt huvud som allting sitter.

När jag kom på detta var det en befrielse!!!

När jag stod och undervisade salsa tänkte jag på hur häftig kroppen är.
Jag kan dansa, jag är stark, jag kan säga till min kropp vad den ska göra och den gör det, jag har skapat två barn, jag har burit två barn, jag har fött fram två barn.
Tro fan att kroppen ser annorlunda ut än när jag var 21 år gammal.

Jag har Levt! Jag har skapat Liv!!

Visst, jag skulle vilja vara lite fastare , speciellt runt magen, men jag tränar inte 5 dagar i veckan, jag tycker om att baka, jag njuter av god mat och dryck. Jag skulle kunna ta tag i det men har inte den tiden och motivationen just nu. Min energi lägger jag på annat som min familj, vänner och att få ihop livspusslet med allt vad det innebär.

När jag tränar så gör jag det för att få en stark kropp som orkar och som kan bära mig och det gör den.

Brösten de har flyttat sig söder ut någon decimeter (känns det som iaf: ) men det kan jag ju inte göra så mycket åt… eller jag kan ju operera dem såklart men det har jag inte tid med heller: )
Dehar gett mat åt mina två barn. Hur häftigt är inte det liksom?!

Nej, vet ni vad, allt detta tjat om BIKINIKROPP.
Jag har en kropp och den har en bikini på sig.
Så var det med det!!!

För mig tog det 7 år att inse att det bara är jag som bryr mig om hur jag ser ut. Alla andra har ju fullt sjå med att tänka på hur de själva ser ut: )

Så ni som vill ha en bikini på er i sommar men tvekar för att ni inte känner er ”i form”. Skit i det!!!! Tänk på vilka fantastiska kroppar ni har istället som kan göra en massa saker. De kan leka, dansa, gå, springa, kramas, älska mm mm

Vem tusan bryr sig om du är lite mjuk, för smal, bröst som hänger, kärlekshandtag?

Precis, ingen!!! Jo kanske du själv då kanske men släpp de tankarna och kom ihåg att du är fantastisk!!!

Bikinin kommer från Chantelle 🙂

 1. Älskar att du vågar!! Heja oss alla olika former!!!

 2. Tårarna rinner ner för mina kinder. Jag hoppas så innerligt att jag också blir kompis med min kropp som fött fyra underbara ungar. Jag är ”bara” 30 och skäms så över min mage. Alla mina vänner är smala och kurvor på ”rätta ställen”, oavsett om de fött barn. Jag kan verkligen inte släppa tanken på att ”om jag bara går ner tio kilo…” Näe det är sååå sorgligt att så många kvinnor känner såhär. Jag har en man som älskar mig, ger mig komplimanger och tycker att min kropp är underbar. Varför kan jag inte bara tro honom?

  Så fin text och du är strålande vacker!

 3. Anita skriver:

  Gud vad stolt jag är över dej som skrev detta och visade bilder på din fina kropp som burit och fött två helt underbara pojkar!! Min mage ser ut som ett hängande skrynkligt russin men jag har oxå burit och fött två underbara barn som nu även gett mej två underbara barnbarn. Gömde magen i många år men när jag fick bröstcancer för 8 år sedan kom jag på andra tankar. Att vara frisk är nr 1! Så nu bär även jag bikini och är stolt över min kropp som burit på 2 barn och klarat av tuffa operationer och behandlingar efter min cancer. Låt folk titta jag bryr mej inte längre. Kram

 4. Så viktigt detta att visa hur en kropp ser ut!!! Är så trött på all kroppshets och uppmaning till operationer. Vad sänder vi för signaler till unga tjejer. Har själv fött två underbara pojkar som jag älskar över allt annat! Och så klart är inte min kropp som den var innan. Har också turen att ha en man som älskar mig oavsett hur min kropp ser ut. Och ger alltid komplimanger! Kan många gånger känna kritiska blickar från kvinnor mer än män. Så tråkigt då vi kvinnor bör stå upp för varandra❤️

  Kram Michaela

 5. Sarah skriver:

  Tack Carin!! Så befriande att läsa, för mig som inte alls kommit överens med min ”tvåbarnskropp” ännu. Om du, som jag personligen tycker är skitsnygg och jättefin, kan känna så här gör det det lite mer ok för mig också. För visst skäms man lite över att man tänker och känner så här också? Jag gör det i alla fall, man ”ska” ju vara en klok och smart person som inte bryr sig. Men så ser inte min vardag ut🙄
  Nu ska jag verkligen försöka släppa det här och lära mig älska kroppen som skapat två liv❤️❤️

  TACK!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..