ANNONS

Middag och lunch

/

Det blev ännu en dag på stranden igår. Så härligt!!

När vi kom hem fixade vi middag och det blev så gott.

Jag har säkert tipsat om det här innan men det är värt att tipsa om igen!

Lax med nudelsallad

  • 1 hel laxsida
  • Glasnudlar
  • Avokado
  • Mango
  • Tomater
  • Röd chili
  • Salladslök
  • Koriander
  • Limejuice
  • Sweerchilisås
  • Sesam olja
  • 2 dl Majonnäs
  • 2 msk Chrirachisås
  • 2 msk Sesam olja
  • Limeaioli

Lägg laxen (salt och peppar på) på grillen med skinnsidan neråt i ca 10 minuter. Lägg den på folie och fortsätt att grilla i ca 7 minuter.

Under tiden kokar du nudlarna, delar tomater, avokadon, mangon (Jag köper alltid frusen avokado och mango. Då är den alltid bra och det sparar en massa tid). Dela chilin i stora bitar så man kan plocka bort om man vill. Skiva salladslöken och hacka koriander. Blanda allt!

Gör dressingen. Ha lika mycket limejuice och sweet chilisås, ca 1/2 dl. Blanda i ett glas. Ha ca 1 msk sedan olja i. Blanda och häll sedan över nudlarna och grönsakerns/frukten.

Servera med såserna.

Det blev lite sallad kvar så idag till lunch tog jag den och la i lite makaroner, blandsallad och kassler. Såååå gott!!

Bra mat att ha med på picknicken!

2
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00