Blev det succé????

Ja hur blev det nu med min och killarnas kryssning?
Blev det flipp eller flopp????

Jag måste ändå säga FLIPP!!! Succé!!: )

killarna hade det verkligen jätteroligt.

Jag måste väl erkänna att jag inte är en kryssningstyp… iaf inte finlandsfärja-kryssning… Det är en viss typ av människor på de här båtarna… absolut inte alla men en del, ni vet dem som åker bara för att supa skallen av sig och det är ganska långt ifrån mig som person…. men vi höll oss borta från dem och fokuserade på oss: )

Eller rättare sagt vi fokuserade på Max och Theo!!! De fick göra så gott som vad de ville!!!

Vi hänge väldigt mycket i lekrummet. Där fanns det allt man kunde tänka sig. Bollhav, tv-spel, hoppborg, bilar, briotåg, stora klossar mm. mm.

eftersom vi inte har tv-spel hemma och det är begränsad användning av mobilerna så tror jag att Theo kände att han var i himmelriket när det var free acces till hur många spel som helst: )

Max ”spelade” också även om hans konsol inte var i: )

Vi spelade även Bingo. Det tyckte Theo var väääääldigt roligt. Bra sätt att träna på siffror också. Och självklart så vann han!!! Han valde en påse med 1 kg gummibjörnar….

Det fanns en liten relaxavdelning på båten med pool. Där var vi länge. Jag tror vi låg i vattnet i 1.5 timme… efteråt värmde vi oss i bastun. Mysigt!!! Vi var själva i poolen vilket var super för den var inte så stor.

Barnen hängde även på lite barnaktivitets som fanns, som hinderbana, disco och så fick de träffa båtens masskottar.

Jag hade bokat en familjehytt vilket var en hytt för 4-8 personer så jag tänkte att det skulle vara en dubbelsäng och kanske en våningsäng men det var två hytter bredvid varandra med en dörr emellan och i varje hytt var det 2 enkelsänger… 90 cm breda…. Detta gjorde att den ena hytten stod tom och så sov vi i den andra. Jag och Max delade på en 90-säng och Theo sov, som tur var hela natten, i den andra.
Jag hade bokat så vi hade havsutsikt vilket var jättefint men tyvärr fanns det inga mörkläggningsgardiner så vi var uppe 05.30… Lite tidigt för min smak men det betydde att vi kunde vara i lekrummet 07.30 när de öppnade….: )

Ja resan var en succé för barnen. De hade det jättekul och jag känner att ”Nu har vi gjort det”!!! : )

Nästa gång får Niklas åka med dem och jag stannar hemma: )

  1. Vad roligt med lekrum och spelhörna 🙂 Vilket fartyg och företag åkte ni med? Blir sugen på att testa med barnen 🙂

  2. Maija skriver:

    Det är bättre att åka med barn på kryssning en söndag eller vardag på veckosluten åker de som slår klackarna i taket. Det finns hytter med dubbelsäng.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..