En mammas bekännelse

 1. Mors skriver:

  Hej,
  Tack för ett ärligt inlägg man känner igen sig i !

  Alltså mammarollen, så mycket känslor överallt. Kärlek/stress/skamkänslor/arg/bitter/sur/glad/orolig/orolig/orolig.

  Gah!

  Man får tänka att varje utbrott de har är ett utvecklingssteg! Vi lär dem hur de ska lösa konflikter! Vi är deras trygghet o ibland har de kanske så mkt oberabetade känslor så det kommer bara ut i ett himla utbrott!

  Jag vet hur det är dock! Har en 4.5 åring o en snart ett åring. Som är jättelätt jämfört med storebror, får se hur länge det håller 🙂

  5 ggr mer kärlek ixy barn som bråkar, är böcker jag tipsar om. Samt ”lågeffektiva podden”

  Massa massa kramar

 2. ❤️❤️❤️❤️💪💪💪💪💪

  1. Kämpa! Du är en fantastisk mamma.

  2. Så skönt att höra att andra är helt slut kl 09 också!

  3. This shall also pass

 3. Jag kör fighten med dottern precis fyllda 6 år. För två veckor sedan grät vi i var sitt hörn av hallen. Kämpa på, ingen av oss älskar våra barn mindre och enl vår underbara förskolepersonal fightas barnen med dem de är trygga med, det blir inte lättare men kan vara skönt att bära med sig. Ta hand om dig!

 4. Åhhh Carin 💓 Känner igen mig så mycket, kunde lika gärna varit jag som spelat in videon.
  Mina grabbar är 5 & 7. Vår minsting driver framför allt mig till vansinne men även min man får en släng av det ibland. Dock så är det ju jag som spenderar mest tid med barnen och därav så råkar ju jag ut mest för dessa ”härliga” perioder som man måste ta sig igenom.
  Det är så jobbigt och gör så ont i hjärtat när dessa situationer/dagar uppstår men jag tror att det hjälper att vi vågar prata om det. Jag tror att alla föräldrar har upplevt detta men alla vågar inte prata om det.
  Tack för att du är så ärlig och vågar prata om det, vi mammor borde hålla ihop mer och hjälpa varandra. Jag tycker att det är skönt att veta att man inte är ensam och att ”bryta ihop”.
  Har inga tvivel om att du är en bra mamma så sträck på dig och imorgon är en ny dag. Massa kramar ❤

 5. Cissi skriver:

  Hej, har skrivit till tidigare, har samma problem med våran son som blir 3,5 år i juli. Skriker, vägrar ALLT, gör sönder saker etc. 😢

  Dottern var inte såhär som våran son, när hon var i 3 års åldern. Vi har en kille, som blir 7 månader imorgon, får se om han kommer bli som sin syster lr. sin bror när han blir 3år, det återstår att se. 😁 ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..