Fullt upp….

Hej på er!!!

Ledsen att jag varit dålig på att uppdatera här men jag har haft så sjukt mycket att göra så jag har inte hunna.

Dålig ursäkt kanske men så är fallet.

Det är så mycket saker att fixa nu inför flytten, jag går på ”semester” nästa vecka och ni vet allt man måste lösa innan dess plus att jag har haft mycket jobb med olika dubbuppdrag mm som tar hela dagarna.
Om inte detta vore nog så har Niklas haft jättemycket nu på jobbet det senaste iom att han ska sluta plus att han har haft avslutningsmiddagar, hejdå-aw mm så jag har varit själv med barnen och då har jag som policy att jag inte sitter med datorn eller telefonen.

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna så kan ni se lite vad jag och grabbarna har hållt på med: )

 1. Bath skriver:

  Hej Carin och Tack för en trevlig blogg.
  Spännande och följa er flytt och önskar er lycka till med allt.
  Jag undrar med tanke på många bilder på er fina hund. Jag vet ju att ni har en fin och mysig hund men har ni inte henne kopplad vid denna tiden på året?,Inget elakt med min fråga.
  Vi passar en hund lite emellanåt och hennes husse va noga med att säga till oss att vi måste ha henne kopplad därav min fråga.
  Önskar dig en fortsatt fin söndsg😎

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..