Ut med det gamla…

…och in med det nya!

Nu inför flytten har jag rensat i alla garderober. Shit vad mycket kläder man har som man aldrig använder som någon annan kan ha nytta av istället. Jag har nog gjort 4 vändor till Myrorna.

När jag rensar Theos garderob blir det bara mindre kläder i den men när jag kommer till Max så får han bara mer kläder…

När jag tar bort kläder som Theo växt ur så lägger jag alltid dem i en låda så Max kan ha dem sen när han blivit lite större.

Så nu när jag rensade Max garderob var det en hel kartong som grannpojken ska få, en påse som ska skänkas och sen kunde jag fylla på med Theos gamla kläder. Nu är Max garderob proppfull…..igen…..

Men det är så roligt att se hur olika killarna är. Theos kläder ser helt nya ut när jag tar upp dem ur kartongen för han har alltid vara noga med att inte spilla mm men Max kläder däremot är helt fläckiga efter han använt dem en gång. Han är ju typ smutsig när han går upp från badet… Skitunge!!: )

  1. Linda skriver:

    Kul att läsa, sån igenkänning på hur olika två syskon kan vara. Jag och min man pratade om detta senast idag! Att vår stora tjejs kläder, som lillasyster ärver, är så fint skick men efter en användning av lillasyster så är det fläckar som nästan inte går bort i tvätten 🙈😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..